1 Март, 2021 14:58 28 023 21

Мъж забеляза нещо необичайно на СНИМКА на умиращата си жена

  • семейство-
  • странно-
  • необичайно-
  • ореол-
  • раждане-
  • бременност

Младо семейство се сблъска с жестока житейска драма, но успява да я преодолее

Понякога в ежедневието си се сблъскваме с необичайни и необясними истории. За съжаление, в повечето случаи не им обръщаме внимание.Тази невероятна история разказват от jenata.blitz.bg. Тя идва от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и водили съвсем нормален начин на живот.

Един ден госпожа Бригет разбрала, че е бременна с четвъртото си дете. Това по никакъв начин не оказало влияние на живота на семейството. Бременността протичала много добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на възможността, че ще стане майка за четвърти път.

Радостта на семейство Бригет била огромна, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две. А когато големият ден дошъл, Хъни била много развълнувана и нетърпелива да се срещне с близнаците.

Раждането минало по мед и масло, а бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите започнали след това.

След раждането състоянието на Хъни рязко се влошило. Лекарите ѝ открили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно усложнение се среща много рядко, но доста често завършва с летален край.

Кръвното налягане и сърдечната дейност на Бригет паднали и тя започнала да изпитва затруднения с дишането. Състоянието ѝ станало критично. Лекарите полагали всички усилия, за да я върнат към живота. След две спешни операции и преливане на повече от 25 литра кръв, тялото на Бригет спряло да се съпротивлява.

Цялото семейство не спирало да се моли за нея. Съпругът ѝ започнал да разлиства семейните албуми, за да намери начин да ѝ вдъхне сили за живот. И тогава се случило чудото. На една от последните снимки на Хъни господин Бригет забелязал над главата ѝ странно сияние, наподобяващо ореол.

Мъж забеляза нещо необичайно на СНИМКА на умиращата си жена

Той бил убеден, че това е знак и че съпругата му ще се оправи. Още на следващия ден лекарите му съобщили, че състоянието на Хъни се подобрява и тя ще оздравее.

След известно време и опасността за живота ѝ преминала. След като дошла на себе си, тя веднага поискала да види бебетата си. Когато взела близнаците на ръце, буквално разцъфнала, защото децата ѝ вдъхнали живот.

Щастието и радостта в семейство Бригет били огромни. Периодът на възстановяване на Хъни обаче отнел много усилия и средства. Наложило се мъжът ѝ да взима пари на заем, защото не разполагал с нужната сума. Не им достигали и пари, за да задоволяват нормалните си ежедневни нужди.

За щастие, добри хора му се притекли на помощ. А след като снимката на Хъни и историята на семейството се появила в медиите, средствата, нужни за лечението и рехабилитацията ѝ, бързо били събрани.

Към днешна дата семейство Бригет продължава да води най-обикновен живот. Те обаче никога няма да забравят онова забележително събитие. Майката и бебета ѝ вече са напълно добре. Семейството се радва на живота и е благодарно за чудото, което им се случило. А децата на Хъни ще предават историята ѝ от поколение на поколение. Защото такова чудо трябва да се помни.

Невероятната история на Хъни Бригет успява да изуми много хора. Тя е знак, че чудеса съществуват. Много хора са получили вяра и надежда, че ще оздравеят и не са се отказали от вярата в доброто.

Семейството Бригет напълно преднамерено разказа историята си на целия свят. Защото хората трябва да знаят, че във всеки момент е възможно да се случи някакво чудо, най-важното е да вярват в това!

Мъж забеляза нещо необичайно на СНИМКА на умиращата си жена


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    242 5 Отговор
    Ако има Бог, нека пази всички добри хора по света!

    Коментиран от #9

  • 2 Супер готини са

    193 3 Отговор
    Да са живи и здрави, прекрасно семейство! Винаги съм се чудел - има многоооо богати хора, хора, които буквално не си знаят парите, даже в България на някои индивиди, уискиото инпуроте им минават 400-500 лева на ден, та има се чудя - нямат ли останала човещина да помагат на подобни хора, които наистина имат нужда, на деца, на работещи хора, сполетели ги неприятности. Обикновено помощта и даренията идват от хора, които нямат чак такива възможности. Не знам, често съм размишлявал по този въпрос, може би аз така съм възпитан. Примерно - вместо нов джип за някоя плейметка - дом за нуждаещо се семейство, или пари за здравословен проблем. Мисля, че така и тези хорс ще се чувстват по добре !

    Коментиран от #3

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    43 13 Отговор

    До коментар #2 от "Супер готини са":

    Това е естественна човешка електрическа енергия!Получава се при мощна концентрация!Естественно мнооого рядко,аз преди години имах възможност да я видя,но не съм бил на ниво,че трябва да се снима!Сега шарлатани го правят с фотошоп! Няма Добро ненаказано...Еврейска стара мъдрост.....
  • 4 марципан

    22 43 Отговор
    Некаква друга измишльотина нема ли?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 temerut

    74 5 Отговор
    Велика е Божията милост!
  • 7 дявола

    63 2 Отговор
    Малко хора вярват във подобни неща но повярвайте има такава сила
  • 8 Бла бла бла

    8 26 Отговор
    Отегчен съм , бе мен....
  • 9 onq s konq

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Грозни":

    Добро пожелание си направил, но няма. Всеки се пази сам.
  • 10 UFO

    27 2 Отговор
    Незнам по силата на какво се случват такива неща , но се случват !
    А иначе за по-заможните , които не помагат на никого имаме поговорка: У богат да се нагледаш , а у беден да се нахраниш .
  • 11 Пламен

    9 18 Отговор
    Бaхти американците?! Тоя е нередовен, да знаете! Такава жена се води "дзвер" по нашите географски ширини. И се заключва да не излаза денем.
  • 12 Пламен

    3 2 Отговор
    Събинче, по вашите земи също е имало семейства с по пет деца не малко. Затова сега сте повечко тези на средна възраст. Лошо, че мъжете ви ходят на гурбет да припечелят за каща, и се пръскат вече.
  • 13 Фотограф

    5 4 Отговор
    Дали пък това не е отражението на светкавицата от камерата в екрана на телевизора? Снимката е направена срещу слънчевата светлина, влизаща през остъклената врата и е било необходимо да се използва светкавица.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вярващ

    13 4 Отговор
    Неведоми са твоите пътища и чудесата ти мили Боже

    Коментиран от #17

  • 16 Шабиха

    5 2 Отговор
    Реднеци и то отвратителни. Плодят се като хлебарки и са горе-долу толкова вредни.
  • 17 Маската

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вярващ":

    Отиди на лекар.Имаш спешна нужда.
  • 18 Иван

    8 1 Отговор
    Такава глупост само в САЩ може да се публикува и да се вярва в нея! Но и ние вървим по този път - ставаме все по-тъпи и по-тъпи!!!
  • 19 asdas

    6 1 Отговор
    значи тя била пред умирачка а той тръгнал да разглежда албуми със снимки ? ма вие четете ли ги тия тъпотии дето ги пишете въобще ? орело от телевизора ?
  • 20 космо

    0 0 Отговор
    ти и българите гледат по 4 5 деца щот борисовказа че бг цъфти
  • 21 Питай Патил

    0 0 Отговор
    Чудесна статия ! Най-сетне нещо хубаво да се напише. Хората имат нужда от добра дума и надежда за да бъдат човеци и вяра с Божията благословия !