Вариант 1
Необходими продукти:
4 пилешки гърди без кости, без кожа (за всеки от вариантите)
1 ч. нарязани зелени маслини
1/4 ч. препечени бадеми
1 1/2 с.л. нарязан пресен копър
1 супена лъжица настъргани лимонови кори
Вариант 2
настъргана моцарела (около 3/4 ч.)
20 парчета пеперони, нарязани
1 супена лъжица нарязан пресен риган
1/4 ч. сос маринара
Вариант 3
1 ч. нарязани чери домати
натрошено козе сирене (около 1/2 ч.)
2 с.л. препечени кедрови ядки
2 с.л. нарязан пресен босилек
Вариант 4
1 ч. фино разкъсан хляб
1/2 ч. нарязани сушени кайсии
2 с.л. разтопено масло
1 супена лъжица пълнозърнеста горчица
Начин на приготвяне:
С помощта на нож нарежете джоба надлъжно в пилешките гърди. Пълнете с избраната от вас комбинация за пълнене, разделяйки равномерно. Подправете със сол и черен пипер. Загрейте 1 супена лъжица зехтин в голям тиган на умерен огън. Гответе от 6 до 7 минути на страна, пише Actualno.com.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 На лорчето
16:08 24.03.2021
2 МИСТЪР ШЕФ
16:12 24.03.2021
3 Хермес,
16:22 24.03.2021
4 А пилешкото е доста,
16:23 24.03.2021
5 ТКп
19:13 25.03.2021