Необходими продукти:
3 яйца
120 г захар
150 г масло
1 портокал
10 г ванилена захар
2 ч. л. лъжички бакпулвер
240 г брашно
Начин на приготвяне:
Пресейте брашното със сухите съставки. Добавете размекнатото масло със захарта и ванилената захар. Разбийте с миксер. Едно по едно добавете яйцата, като разбивате след всяко яйце.
Добавете настърганата кора на един портокал и сока от него. Тестото се получава като гъста сметана. Разсипете тестото по формички, като ги запълвате 2/3 от обема им. Печете 20-25 минути на 180 градуса в предварително загрята фурна, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 За, първи път
12:04 28.03.2021
2 Мери
09:07 29.03.2021
3 Ангелина
Безвредно обеззаразяване на цитрусови плодове .
02:00 30.03.2021
4 Ангелина
БРАВО
02:05 30.03.2021