Last news in Fakti

31 Март, 2021 16:33 4 185 3

Шест зодии забогатяват през април

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • пари-
  • забогатеят

Астролози обещават финансовото им състояние да се подобри драстично

Шест зодии забогатяват през април - 1
Снимка: shutterstock

Месец април ще донесе солидни финансови постъпления за представителите на 6 зодиакални знака.

Астролозите разкриха кои зодии ги очаква финансов успех през идния месец.

По думите им реки от пари ще се вливат в джобовете на представителите на няколко знака, а те ще могат спокойно да се поглезят.

Вторият пролетен месец ще донесе много финансови радости за Овните. Ще имате възможност да реализирате неочаквано много от идеите си. Това ще е един прекрасен период както за вас, така и за портфейла ви.

Близнаците ще са покровителствани от Меркурий. Първата половина на месеца ще е най-успешна за тях. Астролозите съветват представителите на знака да се концентрират върху работата и бизнеса. Интуицията и усетът няма да ви подведат. Чакат ви нови върхове за покоряване.

Април ще поднесе много възможности и на Девите. Движението на Меркурий ще даде безпрецедентна сила на представителите на този знак, както и воля и самочувствие. Планетата ще ви помогне да откриете и загубени по-рано неща.

Успех във финансовите дела очаква и Везните, чиято работа е свързана с пътувания и командировки. С парите, обещават астролозите, няма да имате никакви проблеми, но времето ще се окаже истински дефицит.

Водолеите през април не трябва да се страхуват от новото начало. Хората от тази зодия ще имат успех в работата, могат да получат повишение.

До средата на месеца Рибите ще се усещат бликащи от енергия. Ще успеете с лекота да решите професионални и финансови проблеми. Поведението ви през този месец ще окаже трайно влияние и за в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овчарник

    6 0 Отговор
    а останалите ще поумнеят надявам се.
  • 2 Хахахаха

    3 0 Отговор
    Кой да търся ако не е баш така хахаха

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахаха":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.