15 Януари, 2013 17:16 1 874 0

Чарли Шийн ще става дядо

  • чарли шийн-
  • дядо-
  • внуче-
  • дъщеря

Новината, че голямата дъщеря на Шийн – Касандра е бременна съобщи втората  съпруга  на актьора - Дениз Ричардс в Twitter.

47-годишният Чарли Шийн  има пет деца от три жени. 28-годишната Касандра е най-голямата от тх. Нейна майка е Пола Профит – училищната любов на Чарли. От Дениз Ричардс има момче и момиче на осем и седем години. Тригодишните близнаци Боб и Макс са от третата му съпруга Брук Мюлер.

Дениз Ричардс вероятно ще се грижи за внучето на Чарли Шийн, както прави и за малките му деца. Тя гледаше близнаците Боб и Макс през декември, когато майка им постъпи за леение в клиника.

Самата Ричардс още тогава сподели, че не за първи път се грижи и за всичките деца на Чарли Шийн. Тя допълни, че го прави с удоволствие, защото те са братя и сестри на нейните деца и за нея е голяма радост къщата й да е пълна с любов и живот.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА