Last news in Fakti

14 Април, 2021 12:47 4 756 7

Мария Силвестър жъне успехи с БГ филм в Италия

  • мария силвестър-
  • успех-
  • бг филм-
  • италия-
  • фестивал

"Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме", коментира кратко Силвестър в социалните мрежи

Водещата Мария Силвестър жъне успех след успех, след като късометражната лента, в която участва – "Приливът", спечели първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе.

Продукцията поставя, освен катарзиса, така и модата в центъра на историята, в която Мария играе жена, която потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия.

Лентата, която се класира на редица международни фестивали, е заснета на остров Света Анастасия, а водещата е облечена в дълга рокля на Баленсиага, която захвърля, след като се потапя във водите на морето. Самата Мария е истински щастлива от големите успехи на заглавието у нас и в чужбина.

"Ще си позволя да се зарадвам, че хората са оценили това, което направихме", коментира кратко Силвестър в социалните мрежи.

Освен с първата награда на модния фестивал в Италия, само преди седмица лентата на режисьора Виктор Антонов се нареди и като основен претендент в друг моден конкурс - La Jolla, който ще се състои през лятото в Сан Диего.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 моля

    8 5 Отговор
    някой чул ли за нея преди?
  • 2 Оne

    7 2 Отговор
    Наблюдавам Мария Силвестър в предаването "Нов дом" - добре се справя. Обаче...тази жена има някаква различна визия и си мисля....снощи, докато гледах третия сезон на "Игра на тронове", как може жена с нейното излъчване да се впише идеално в новите серии, ако ги пуснат. Особено в ролята на някоя вещица, или владетелка на Зимен хребет примерно, или Речен пад, или в краен случай-извънбрачна дъщеря на Джон Сноу, която иска да си върне Кралски чертог. Явно има някакъв актьорски талант, който би могла да развие в подходящата продукция. Ако едната ни "гордост" сега разбива Холивуд с Борат 2, що не другата да завладее света с Игра на тронове....
  • 3 Кат вампир, човек става,

    5 2 Отговор
    Колкото остарява....!
  • 4 Възрастен

    8 2 Отговор
    ХХL, по каналите за възрастни, хахаха
  • 5 Особено дърти проскубани сланини,

    2 1 Отговор
    Ужасссссс..... Силвестрова, има още време...!
  • 6 Бойке хермесова парашкова хипопотамова

    1 1 Отговор
    Още какво има, толкова, да ме наблюдавате...ентересното и гнусното е при вас...!
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    С тази черна рокля, черно червило, черна коса и всичко заснето на черно-бяла филмова лента...намирисва на сатанизъм.