Last news in Fakti

17 Април, 2021 12:53 3 417 1

Мис Аржентина 2014 и певецът Джей Бавлин ще стават родители за първи път

  • мис аржентина 2014-
  • джей бавлин-
  • валентина ферер-
  • бременна-
  • дете-
  • певец

Хубавицата обяви бременността си с публикация в социалните мрежи

Колумбийският регетон певец Джей Балвин и приятелката му - моделът и бивша "Мис Аржентина" Валентина Ферер, ще стават родители, съобщи сайтът на сп. "People".

27-годишната красавица лично е оповестила радостната новина, че с любимия ѝ очакват първото си дете. Ферер е публикувала в Инстаграм снимка на корицата в черно и бяло за сп. "Vogue Mexico", на която позира с наедряло коремче.

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

"Семейството се увеличава", гласи текстът към публикацията.

В интервю за изданието тя споделя, че в началото на бременността си е правила три теста, защото не е могла да повярва, че ще става майка. На въпрос как е реагирал на новината бъдещият татко, Фреер отговаря: "Беше щастлив, но просто заби, както когато безжичната ви връзка се срине".

Тридесет и пет годишният Джей Балвин и Валентина Ферер започват да се срещат, след като се запознават на снимачната площадка за клипа към парчето му "Sigo Extranandote" от 2017 г., в който красавицата играе негова съпруга.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странните желания на старата Лиз

    3 1 Отговор
    Доста танго са,, играли,, млади са,..... все пак...!