Last news in Fakti

24 Април, 2021 13:34 11 005 8

Кралицата е взела страна в конфликта между принцовете Уилям и Хари

  • елизабет ii-
  • кралицата-
  • спор-
  • принц-
  • уилям-
  • хари

Елизабет II подкрепя Чарлз и Уилям

Кралицата е взела страна в конфликта между принцовете Уилям и Хари - 1
Снимкa: Shutterstock

Събитията около кралското семейство в последно време насочиха погледите на целия свят към тях. Преди дни издъхна съпругът на кралица Елизабет II - херцогът на Единбург принц Филип. Това събра разединеното кралско семейство, раздирано от скандали, на едно място, за да го изпратят в последния му път.

Елизабет II е взела много важно решение, продиктувано от интервюто на принц Хари и Меган Маркъл, което те дадоха през месец март пред Опра Уинфри. То обаче бе като истински шамар за един от членовете на семейството.

Оказва се, че кралицата е взела страна в конфликта между принцовете Уилям, Хари и Филип, твърдят източници, близки до семейството.

"Кралицата даде ясно знак на съветниците си, че в спора тя подкрепя Чарлз и Уилям", твърдят източниците. Според тях Елизабет II е силно разочарована от някои от твърденията, които са направили Съсексови в интервюто си.

БЛИЦ припомня, че те обвиниха семейството в расизъм и разкриха, че тормозът върху Меган Маркъл и бил толкова силен, че тя е посещавала психолог и е мислела за самоубийство. "Не исках да живея", призна тя пред Опра.

Принц Хари пък отсече, че баща му и брат му са в капан, от който той е успял да избяга. Кейт Мидълтън пък бе уличена, че е разплакала актрисата от "Костюмари" в сватбения ѝ ден.

Уилям, Хари и принц Чарлз се срещнаха след погребението на Филип. "Те поговориха очи в очи и наваксаха тези месеци", разкрива източник от кралското семейство. По думите му на срещата е присъствала и Кейт Мидълтън, но до помирение не се е стигнало.

Братята все още са разединени, а казаното по време на откровената им телевизионна изповед, не е забравено.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЮЖЕТ ЗА

    12 2 Отговор
    САПУНКА.
  • 2 Реалист

    13 2 Отговор
    На кого му пука ! Имаме си толкова важни за решаване проблеми. Не ни занимавайте с жълти безсмислици.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Логиката го диктува

    4 0 Отговор
    Кой е вероятният крал? Първи принц Чарлс. След него принц Уйлиям.Кралицата даде ясно знак на съветниците си, че в спора тя подкрепя Чарлз и Уилям", твърдят източниците. Според тях Елизабет II е силно разочарована от някои от твърденията, които са направили Съсексови в интервюто си.
  • 5 Знайко

    5 5 Отговор
    Бабишкер, британската монархията си отива заедно с теб. Има и голяма вероятност да си отиде и злата империя Великобритания. Като потъне в Атлантическия океан така както си е потънала Атлантида.

    Коментиран от #7

  • 6 Мюмюн

    2 2 Отговор
    Ши стани кат Игра на тронуве- единия ша сака Жилезниа трон, а другиа ша събира жилезни воини от Робския залив-Сащ. Ша има и дракони, идна църна вещица,идна кралица, идин полуидиот-мераклиа да наследи майкя си, разни водищи джурналисти, и баш накрай -няколку чавета. И тъй, кой е събирателниа образ.........жилязото!
  • 7 читател

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Знайко":

    Много ти разбира тиквата.
  • 8 7789

    2 2 Отговор
    По принцип не ни вълнуват тези.зеленозъбите.но...много добре,че ще ги застигне нещо,защото са знаели англичаните как ни колят турците .но винаги са подкрепяли Турция и са се опитали да скрият ужасите от Априлското въстание.добре.че са дошли чуждестранни журналисти и са видели страховитите гледки от стотици хиляди заклани трупове.разпорени...