Last news in Fakti

9 Май, 2021 19:47 14 781 14

Милионерска дъщеря разказа как е била изнасилена на 15 г., а полицаите...

  • дъщеря-
  • ясмин илхан-
  • милионер-
  • изнасилена

Според Ясмин служителите на реда я довели до сълзи, отказали да разследват случая и казали, че „нейната диплома по право ги притеснява“

23-годишната Ясмин Илхан е наследничка на австралийския доларов мултимилионер Джон Илхан, който основава Crazy John’s, компания за мобилни телефони. Магнатът натрупал състояние от 300 милиона долара, преди да си отиде през 2007 г. на 42-годишна възраст.

Дъщерята на магната направи сериозно изявление за това, което е преживяла като тийнейджърка. Когато момичето било на 15 години, било подложено на сексуално насилие.

Всичко се случило в предградие на Мелбърн през 2013 г., когато тийнейджъри се събрали на рожден ден. Там Ясмин станала жертва на човек от частно училище в съседство, който я малтретирал.

След ужасните събития момичето се премества в Лондон, където завършва Юридическия факултет. Едва миналата година тя подаде изявление в полицията, но се сблъска с реакция, която ѝ причини ужас и шок, пише Daily Mail, цитиран от БЛИЦ. Според Ясмин служителите на реда я довели до сълзи, отказали да разследват случая и казали, че „нейната диплома по право ги притеснява“.

"Ужасена съм от това, което ченгетата са ме накарали да преживея. Те многократно отказваха да отговорят на въпросите ми относно тяхното решение. Казаха, че съм опровергала собствените си доказателства, но не можах да потвърдя това, когато поисках примери. Още по-шокиращо, те казаха, че фактът, че имам висше юридическо образование, поражда притеснения относно моята история," казва Ясмин Илхан.

На свой ред служителите на реда отбелязаха, че са приключили случая поради липса на доказателства. Но наследницата на мултимилионера няма да се откаже. Твърди се, че след като Ясмин направи историята си публична, други момичета започнали да ѝ пишат, казвайки, че също са били пострадали от същия човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момата

    38 3 Отговор
    вместо да се занимава с глупости, може да плати на няколко човека да хванат келеша и да го изн..лят

    Коментиран от #10

  • 2 vasik atanasova

    19 13 Отговор
    турски уюдурми
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пише го

    17 2 Отговор
    защо е така и как ще бъде в 2 Тимотей 3:1-5
    Но знай, че в последните дни ще настъпят особенно тежки времена.Защото хората ще обичат само себе си,ще обичат парите,ще бъдат самонадеяни,високомерни,ще бъдат хулители,непослушни на родителите,неблагодарни,нелоялни,безсърдечни,ще са чужди на всякакво разбирателство,клеветници,без самоконтрол,свирепи,без любов към добротата,предатели,твърдоглави,надути,ще обичат удоволствията,вместо да обичат бога - Бягай от такива хора.

    Коментиран от #6

  • 6 поп Величко

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "пише го":

    Пий си хапчетата по редовно .

    Коментиран от #9

  • 7 boiko

    3 2 Отговор
    сетила са
  • 8 Сульо

    15 0 Отговор
    Сега.... Нищо не разбрах от статията... В заглавието е била изнасилена, а в статията-малтретиран.а..... Кое е вярно!?
  • 9 А ти си го ......

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "поп Величко":

    Глупав човек си!
  • 10 МАФИЯ НА ББ

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Момата":

    ТАЯ НЕ ЗНАЕЛИ ,ЧЕ ИМА МНОГО ГЛАДНИ НАЕМНИЦИ ! ПАРИ ИМА, И ЩЕ И РЕШАТ ПРОБЛЕМА ЧИСТО. ТОЧКА В ДЕСЯТКАТА НА ЧЕЛОТО И ПОСЛЕ НА АКУЛИТЕ. ПРОСТО И ЧИСТО, ТРЯБВА САМО ДА ПЛАТИ!!!! ШИШИ С ОХРАНАТА КАК ГИ ОПЕРДАШИХА ЯКО В ДУБАЙ!!!!
  • 11 Съдията Дред

    3 0 Отговор
    Кадъната чула за "ми туу" и хоп, да влезем в новините.
  • 12 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    "Тъмна работа" .. Нещо станало преди 8 години. Какво точно не е ясно, доказателствата никакви и полицията била виновна , че не приема разказаното от " лондонската юристка" за чиста монета !?
    Да четат шараните - да не скучаят............
  • 13 ФАКТ

    4 1 Отговор
    Как може да се осъди някой , защото някоя си казала ,че е изнасилена преди 25 г ! ИМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ ДА Я ОСЪДЯТ ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО !
  • 14 Коча

    4 0 Отговор
    Глупостииииии, хора с над четвърт милиард кинти ще ходят в полицията да се жалват имот там пък ще говорят врели некипели. Дрън, дрън. С толко пара, решаваш проблема, казали са го римляните зъб за чене, ръка за две. Начин тия трябва го разпорят. Законът е врата в полето и то само за ниската класа народ, за да има що годе някакъв ред. Първа класа хора никога не ги съдят.