11 Май, 2021 22:30 8 040 14

Как да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно

  • раздяла-
  • съжаление-
  • любов-
  • връзка-
  • взаимоотношения

Ето няколко начина

Как да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно - 1
Снимка: shutterstock

Отношенията с половинката ти се приближават към своя край и определено искаш да се увериш, че той разбира какво е загубил. Може би искаш да бъдете отново заедно или искаш просто да му припомниш каква голяма възможност е пропуснал, изоставяйки връзката ви.

Накарай бившия си да съжалява, че те губи като деликатно и с финес концентрираш вниманието му не върху него, а върху себе си. Остани на разстояние, направи положителни промени в живота си и бъди отворена за нови възможности.

Ето как да го накараш да съжалява, че те е загубил:

Усмихвай се

Раздялата е гадна работа – наранено сърце, тежки и объркани чувства, не намираш смисъл да се събуждаш сутрин. И все пак – най-доброто отмъщение е да си щастлив! Макар в случая по-скоро да се преструваш на такъв. Но усмивката със сигурност ще привлече вниманието му към теб и той поне за миг ще се замисли дали пък не си по-добре без него?

Бъди учтива

Много, много, ама много важно е да се държиш на ниво! Избий си от главата всякакви идеи да му вдигаш скандал на публично място, да го подминаваш демонстративно или да му скрояваш номера. Напротив, бъди любезна и мила, това е огромна сила на превъзходство, която направо ще го размаже. А и нищо чудно да бъде заинтригуван отново от теб.

Общувай с други мъже

Не подценявай силата на мъжката ревност. Не стой настрани от другите мъже, само да покажеш на твоя бивш, че те не те интересуват, а мислиш само за него. Това е жалко! Бъди внимателна, обаче, не трябва и прекалено демонстративно да флиртуваш.

Опитай се винаги да изглеждаш добре

Купи си нещо ново. И скъпо! Заслужаваш го! Освен това ще се почувстваш много по-уверена и привлекателна.

Не му отговаряй веднага на съобщенията и обажданията

Изчакай, ако имаш търпение, дори дни. Нека му стане ясно, че не си на негово разположение. И шесто – Опитай се да си по-добре без него. Прави всичко онова, което той не е бил съгласен да правиш. Виж се с някое по-бивше гадже, отиди на дискотека и се прибери по изгрев слънце. Ако не провокираш неговото разкаяние, че те е изпуснал, току-виж си осъзнала, че наистина ти е по-добре без него.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в носа

    12 5 Отговор
    Ам шамарената фабрика, мм??
  • 2 Минало

    22 3 Отговор
    От такива тъпи съвети , жените не разбират нищо за мъжете!

    Коментиран от #3

  • 3 BigBulgarianBoss

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Минало":

    Еми то бухалчето кво друго да напише, освен поредната тъпня
  • 4 Минало

    13 1 Отговор
    За това рецепта няма, но мога само да кажа, че ако няма огън и у двамата, колкото и да подавате и да опитвате, върху пепел не се живее. Човек трябва да намери сили и да се откаже от това, което и без това вече не е негово.
  • 5 1111

    11 5 Отговор
    Защо по този начин, Милена? Малко ли са специализираните канали по телевизията само за жени, а и тук абсолютен феминизъм. Съвети в стил "бг мама". В този свят има и мъже, които са ви съпрузи и ви издържат. А само за е.ачи си мечтаете. Но не си давате собствеността на други
  • 6 Брендица

    19 0 Отговор
    маТрачева да караш някого да съжалява означава, че се интересуваш от него, т.е.не ти е безразличен. По-голяма тъпотия не можа ли да "изкопаеш"?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Белгиеца

    8 2 Отговор
    Ами ако тя съжалява повече заради големия му ч.е.п. или златната кредитна карта?! Ако тя не си струва, не се поддържа, за да е хубава в неговите очи, ако му вдига скандали за щяло и нещяло, ако не може един боб да сготви, ако я мързи и не е научена да чисти и подрежда, ако не иска да има деца-защото гони кариера, ако му изневери, защото с един тя не може, ако не знае какво иска и защо, ако се опитва да го контролира....той трябва ли да съжалява за раздялата?! Всяка жена иска принца-красив, умен, възпитан, образован, богат-но дали тя може да отговори със същото? Принципа е важен: каже ли единия "стоп-край на връзката" , значи е край. Няма време за съжаления или доказване.

    Коментиран от #9

  • 9 Брендица

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Белгиеца":

    Щом не иска деца, значи става въпрос само за 1-то ти изречение, което си написал. Сбъркан свят
  • 10 хаберих

    7 1 Отговор
    След първата брачна нощ.
    Той:
    - Скъпа, разбрах, че не съм ти първият.
    Тя (запалвайки цигара):
    - Да. А аз разбрах, че не си и последният.
  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    Щом не сте заедно, а ти още мислиш да му въртиш номера, ясно кой е злобен и дребнав.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.