16 Май, 2021 00:30 19 562 45

Хватката на Клеопатра - интересна сексуална практика, която подлудява мъжете

  • хватка-
  • целувка-
  • помпоар-
  • секс-
  • вагина

Тази практика изисква време и упражнение, но резултатите са многообещаващи

Хватката на Клеопатра - интересна сексуална практика, която подлудява мъжете - 1
Снимкa: Shutterstock

Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при която жената използва вагиналните си мускули, за да стимулира пениса по време на полов акт, има различни имена. Произхожда от Далечния изток и постепенно навлиза и в западната култура, пише obekti.bg.

Родината на „вагиналната хватка“ всъщност е древна Индия, където я практикували индуските танцьорки (познати с името „девдас“). В тантра жената се опитва да възпроизведе с вагиналните си мускули различни движения чрез притискате, стягане и отпускане. От една страна, това е супер тренинг на тазовата мускулатура (знаем, че стегнатото тазово дъно допринася за по-добър секс), а от друга – стимулира движенията на мъжкия член по необичаен начин.

„Супер оргазъм"

„Хватката“ направо може да подлуди мъжете, но не се усвоява много лесно и изисква добър контрол върху вагиналната мускулатура. Помпоар се фокусира върху четири различни движения: притискане, стягане, изтегляне и свиване. Те позволяват на жената да контролира още по-добре близостта между нея и партньора ѝ.

Как се практикува „помпоар“

Който иска да изпробва помпоар у дома, може да приложи техниката по време на акт уж между другото (най-лошото, което може да се случи, е тя да не проработи и да продължите с обичайните движения).

Жената възсяда мъжа в поза „ездачка“, въвежда пениса му във влагалището си и се опитва да го масажира с мускулите на вагиналната стена – с изключение на контракционните движения на вагината, партньорите трябва да са неподвижни! Представете си, че държите молив между палеца и показалеца и го въртите насам-натам. Точно това движение трябва да повторите с мускулатурата на тазовото си дъно. Напредналите могат да стимулират пениса само чрез стягане на тазовото дъно и обикновени мускулни движения, за да контролират и увеличават удоволствието на мъжа.

Разбира се, тази практика изисква време и упражнение, но резултатите са многообещаващи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жени карайте колело

    12 2 Отговор
    Всички колоездачки я владеят от само себе си!
  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    9 11 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че всичко по темата е строго ИНДИВИДУАЛНО според жената и хватката но ас мисля че има далеч по РОМАНТИЧНИ хватки от тази например ас и моята вече съпруга ВЕСИ всеки ден гледаме бесмилостен град хванати за ръце и това е много романтично и хубаво когато тя се натажи от случващото се в филма ме я държа за ръка и я успокоявам когато ас натъжа и расплача на някоя по затрогваща сцена пък тя успокоява мен и така иначе за КЛЕОПАТРА се сещам че тя беше от ЕГИПЕТ или друга азиатска държава и в ума ми исниква онзи ВЕЧЕН хит и незабравима КЛАСИКА пирамиди фараони и белтъци за милиони на на на какъв ЛЕГЕНДАРЕН хит на истина

    Коментиран от #6, #7, #9, #45

  • 3 Пич

    14 0 Отговор
    Слава богу , живи сте . Че се бях притеснил да не сте си ударили втора доза от ваксината .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Село Казанлък

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Египет е Африка .Каква Азия те гони . А царици с името Клеопатра забили 7 на брой . Най известна е седмата . Как може да свързваш веднага с гадната чалга , Египет и фараони . Каква класика е тая задръстена идиотска песен. И май не са белтъци а балъци даже една песен не може да цитираш като хората , Нали си фен на тъпия поп фолк . Пиши по темата ето аз е знам тази техника отдавна но не знаех как се казва пробвай с Веси да видиш що е кеф.

    Коментиран от #10

  • 7 666

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Мараба строгия и индивидуалния . Романтични хватки от къде ти идват такива бисери . Тука по горе пише за секс техника , не заромантика и сериали . Също и зачалга простотия . Даже не можеш правилно да цитираш един задръстен текст . Не белтъци а Балъци . А Клеопатра е от династията на Птоломеите. И алое 7 царици с това име най известна е 7 ,поред . Поне си уцелил ,, че е от Египет и то от пръв път . Можеше да не пишеш за Азия . Май си спал в часовете по история.

    Коментиран от #11

  • 8 Хасан

    5 5 Отговор
    За хватката на Хасан чували ли сте?
    При нея аз използвам аналните си мускули за да стимулирам пениса по време на полов акт.
  • 9 Масаон

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Що спря с вицовете и басните . Или учиш нови .Като ти гледам писането и коментарите така се смея , с голямо удоволствие. Само романтика , поп фолк , в тема за секс техника . Вземи я пробвай . Да видиш какво е 30 минутен секс не като теб 2 минути като заек.
  • 10 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Село Казанлък":

    ами какво да пробвам с ВЕСИ господине нали исясних че нашата РОМАНТИЧНА хватка е да се държим за раце докато гледаме бесмилостен град или друг РОМАНТИЧЕН сериал и да се успокояваме взаимно на по напрегнатите сцени иначе то АЗИЯ и АФРИКА са едно до друго явно съм направил дребна грешка и свръх ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора бъркаме по някога

    Коментиран от #15

  • 11 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    не съм спал в часовете по ИСТОРИЯ господине дори съм слушал песни на ИСТОРИЧЕСКА тематика като тази ЛЕГЕНДАРНА класика например момиче около касмета си недей да бягаш прабългарко ела в мойта шатра да си лягаш АСПАРУХ в шатрата шатрата шатрата моли се на тантрата тантрата тантрата ВЕЛИК хит и много ПОУЧИТЕЛЕН естествено както и хита за САНДО КАН

    Коментиран от #16, #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Червенокоса иноплентянка 💯💃❤️🔴

    4 2 Отговор
    Обичам тройка с мъж и жена 👧👩👩❤️💯💃😎
  • 15 Село Казанлък

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Свръх интелегентните не бъркат никога . Така ,че не се оправдавай ,с това .
  • 16 666

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Спал си и то доста . Даваш за пример песни създадени от някой задръстеняк.Това не е история а подигравка с Исторически личности .
  • 17 Анти Чалга

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Сандокан е измислен герой . Къде го буташ тука . Какви са тези романтични хватки. Пиши по темата как ти се вижда този метод . Много е готин трябва да го пробваш . И престани да се правиш на философ и свръх интелегент. Те не пишат толкова неграмотно.

    Коментиран от #18

  • 18 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    9 3 Отговор

    До коментар #17 от "Анти Чалга":

    е тук вече се опитвате да се шегувате с мен господине как САНДО КАН ще измислен герой що за АБСУРД дето казва дядо ми ГЕНЧО ум да ти зайде та то даже си има песен за САНДО КАН скивай бе братче сандо кан идва скивай бе братче жан клон патрона миликаноооооо сандъци на на ВЕЛИК хит от който става ясно че сандо кан е бил голяма работа и в никакъв случай не е измислен

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Анти Чалга

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не се бъзикам герой от книга и филм . Няма такъв човек . Както са легенди и митове Робин Худ , Крал Артур и разни други хора .
  • 20 Анти Чалга

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Това е само една песен която е имаше във филма . И някой наш чалгар решил да направи песен . Щом вярваш в измислени герой от песни , си ми ясен . Как ще вярваш в измислени човек , дали ще е от филм ,книга ,песен. Това са личности измислени за забавлението на хората .
  • 21 Замбо

    4 0 Отговор
    Мале щях да падна от коня . Това е израз , пояснения за вас . Сандокан е герой от книгите на Емилио Салгари. Италиански писател писал приключенски книги.Виж във някоя енциклопедия напиши в нета и виж . Как ще вярваш , че има такъв човек .

    Коментиран от #22

  • 22 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Замбо":

    да господине съгласен съм с вас но този писател явно се е ВДАХНОВИЛ за книгата си от хита на оркестър ЛОЛУГИ в който е въспят САНДО КАН и той не е измислен а просто смел човек който се е борил с ЛОШИТЕ неща и хора и това е поучително а не забавно как трябва да разяснявам всичко само

    Коментиран от #24, #25

  • 23 Замбо

    3 0 Отговор
    Емилио Салгари роден 21 август 1862 умрял 25 април 1911, в Италия . Къде по това време е имало чалга никаде . Направо изби рибата с тази ваша теория . Пълни глупости пишете.
  • 24 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какво разясняваш. Пишеш глупости , това е измислен герой от книга писана през 19 век . И тези чалгари са взели идеята за песен със сигурност използват музика от филма . Защото има и филм за този измислен герой. Емилио Салгари се казва .

    Коментиран от #26

  • 25 Гормогон

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вие сте голям инат , хората ви казват , че това е измислен герой . А вие пак някви теории за чалга оркестри и други подобни .Вземи се в ръце и се огледай има уикипедия , погледни и виж . Когато е създаден Сандокан не е имало поп фолк.
  • 26 Хайл

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Хайл":

    Поправка Емилио Салгари е писателя . А Сандокан е героя от книгата . Вие сигурно вярвате в Супермен и човека паяк.

    Коментиран от #27

  • 27 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "Хайл":

    не вярвам в супер мен но вашата теза е малко НЕСЪСТОЯТЕЛНА казвате че когато е писана книгата нямало поп фолк но поп фолка си е нашата ВРОДЕНА българска музика а БЪЛГАРИЯ я има от 1300 години или поне имаше една такава исложба в град КАЗАНЛЪК наречена 1300 години БЪЛГАРИЯ значи пот някаква форма и поп фолка го има откакто съществува БЪЛГАРИЯ значи той е създаден преди книгата и просто писателя е чул първите версии на песента че да напише книгата което не е ЛОШО поп фолк музиката винаги дава вдахновение и знания на хората защото в нея има много мъдрост

    Коментиран от #29, #30, #31, #33

  • 28 0000

    0 1 Отговор
    Тони Стораро е грък
  • 29 Прав си

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    И Шушана е действителна героиня, участвала като пълководец във войната за изправянето на кривите краставици!

    Коментиран от #32

  • 30 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Каква вродена музика е поп фолка той се появи 90 години след промените. Какви ги пишеш . За автентичния фолклор може да се говори много как и кога се е появил и как се е развил . Но да пишеш , че чалгата е на1300 години това е смешно . По вероятност да е чул някоя стара фолклорна на Албания или Сърбия ,че те са по близо до Италия . А чалгарите писали тази простотия за Сандокан са откраднали идеята за песен от филмовата музика за него . Така че Сандокан е по стар от чалгата. Каквото искам си пиши но поп фолка е пеленаче в музиката ако може да се нарече музика .Вие ако искате си вярвайте в тези глупости за дави се смеят хората на безумията който пишете.
  • 31 Анти Чалга

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Каква мъдрост в това нещо чалгата . От нея бълва простотия пошлост , секс , романтика и тъпи текстове ама много задръстени текстове . И какви глупости пишеш била вродена как става тоя номер , да нямаш чип в главата . Това не може да се води , или го харесваш като го чуеш когато се оформя вкус към музика , книги ,филми на възраст около за мен 13 години . Даже сега като чуя тази помия чалгата автоматично блокирам ушите си и нищо не чувам какво пеят . Напълно я игнорирам . Така ,че това не може да се води защото няма такъв термин и нещо.
  • 32 Масаон

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Прав си":

    Този живее в друга вселена и друг свят . Порно забранено , разни пози освен мисионерска за ранени , сериали и романтика гарнирани със чалгия .
  • 33 Хеви Метъл

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я обясни как се вгражда музика . Поп фолка се появи през 90години на миналия век . До тогава нямаше такъв стил . За любителите на тези ритми имаше сръбско , гръцко , стари градцки песни . Какви ги пишеш поп фолка бил стар колкото България , голям смях . Тогава е имало фолклор който се е развил в различни области в страната . Различни стилове който са уникални . Няма такава подобна музика в света .
  • 34 Пламен

    1 1 Отговор
    Моита ми го прави по същия начин. Само, че с ръка.
  • 35 Тракторист хулиган

    0 1 Отговор
    На туй му викаме керпеден ПУ*така.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Енцо

    0 0 Отговор
    Хм, усещането звучи сякаш храниш кон.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Гюнтер

    1 0 Отговор
    Ало, авторката? За теб явно няма по-сериозни теми! Това, което пишеш смяташ ли, че е журналистика?
  • 42 Авторката:

    1 0 Отговор
    Това се казва "Сингапурска хватка" и идва от Изтока
  • 43 Гарейна

    0 0 Отговор
    На теб,определено ти липсва секс,пълен резил си като цяло! 🙂🙂🙂
  • 44 ПРАЗНОСЛОВИЕ

    2 0 Отговор
    ГЛУПАВА СТАТИЯ КОЯТО НЕ КАЗВА НИЩО КОНКРЕТНО.
  • 45 Що си мургав

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Тя като се натАжи, сложи й един пръст отдолу докато се развесели и почвай.
    Като я приключиш, тръгни на училище и гледай да иСкараш основно поне, за да научиш някои неща за културата на БГ.