12 Май, 2021 21:02 8 627 4

Тамара Глоба: Куп пари и щастие за 5 зодии през юни

  • хороскоп-
  • юни-
  • успех-
  • късмет-
  • любов-
  • пари-
  • зодия

Астроложката посочи зодиакалните знаци, които ще се радват на успех във всяка сфера

Тамара Глоба: Куп пари и щастие за 5 зодии през юни - 1
Снимка: Shutterstock

Тамара Глоба е един от най-добрите астролози в световен мащаб. Знаменитата експертка в разчитането на звездите разкри какво може да очакваме от първия летен месец, предава jenata.blitz.bg.

Според Глоба през юни представителите на 5 зодии ще се радват на много щастие. Според нея животът им ще се преобърне и преобрази до неузнаваемост. Астроложката вещае на тези знаци много пари, успехи в кариерен и любовен план и неописуемо щастие. Тя е категорична, че това ще е най-хубавият им месец от годината.

Звездите обещават успех през юни 2021 година на Телеца, който в началото на месеца буквално ще хване "бика за рогата" или в нашия случай "късмета за опашката".

Според Глоба представителите на този знак ще успеят да завържат контакти с необходимите хора, за да постигнат всичките си цели. Този летен месец ще се окаже силен и за личния живот на Телците.

Юни ще нареди всичко при Близнаците, което не е минало по план. Късметът ще стане техен спътник не само в професионалните дела, но и в любовните. Астрологът отбелязва, че този знак ще има възможност да покаже лидерските си качества в началото на месец юни.

Първият летен месец ще бъде много успешен и за Лъвовете. През юни съдбата ще бъде на страната на тези, които работят в социалната сфера или се занимават с творчество. Всяко начинание на Лъвовете през този период ще бъде увенчано с успех.

Ще може да постигнете всичките си цели, стига да решите, че искате това да се случи точно сега.

Юни ще донесе много приятни промени за Девите, нови предизвикателства и постижения. Според Тамара Глоба представителите на този знак дори не трябва да влагат кой знае колко много усилия, за да им потръгне. Ако имате нужда от помощ, може да я получите от хора от вашето обкръжение.

Юни ще е най-успешният месец и за Водолея. Глоба съветва всички сериозни планове и цели да бъдат изпълнени именно в този период. В началото на лятото някои от представителите на знака ще могат да превърнат едно от хобитата си в източник на доходи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    8 0 Отговор
    Тамара Глоба, народът и песен е измислил "Щастие с пари не се купува...".
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кал Пазанчо

    5 1 Отговор
    Кой печели разбрахме, а кого ще глобят?
  • 4 Брендица

    6 0 Отговор
    Понякога глобата е с възпитателна цел, също като носенето на маска на определени за целта места