Last news in Fakti

30 Януари, 2013 20:50 2 575 4

Мишка прекъсна шоу на Би Би Си (видео)

  • мишка-
  • ефир-
  • би би си

Водеща на радиошоу по Би Би Си, известна с агресивния си подход към събеседниците, изгуби присъствие на духа в пряк ефир заради мишка в студиото, съобщи „Дейли мейл“.

Журналистката Шийла Фогарти интервюирала Мак Линел за фармацевтичния благотворителен проект Lifeline, когато той се разсмял и казал, че вижда мишка. Тогава иначе дръзката новинарка скочила от мястото си и започнала да крещи: „О, Боже! Какъв ужас! Не мога да продължа! Някой да махне мишката оттук!“. Гризачът от своя страна явно не изпитвал никакъв страх и съвсем спокойно пробягал по масата редом с ръката на водещата.

Мис Фогарти се извинила, че не може да води предаване на сериозни теми, докато покрай нея се разхождат мишки, и продължила да описва на слушателите своя потрес. Тъй като животинката никак не искала да се скрие, журналистката изпаднала в истерия и заплашила, че ако гризачът я полази, тя ще си подаде оставката.

Служители на медията се видели в чудо и се принудили да преместят участниците в радиошоуто в друго съседно студио.  Едва след това нервната дама се успокоила и съумяла да продължи разговора.  

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 $$$

    0 0 Отговор
    Мишки срещу мене цЪркЪт, познай къде си бЪркЪт.....
  • 2 Prizrak

    0 0 Отговор
    Жената се шегуваше и не беше толкова изплашена както се описва в статията.
  • 3 ГоУст

    0 0 Отговор
    Към мишките що не е толкова агресимна? Щото не са и казали масоните че има права ...
  • 4 мяуууу

    0 0 Отговор
    това ще е нещо като филма ,,ловът на мишката''