Last news in Fakti

27 Май, 2021 11:47 6 032 10

Лияна разкри дали ще вдига сватба

  • лияна-
  • сватба-
  • дениз-
  • дъщеря-
  • абитуриентка

Певицата обаче не коментира дали има мъж до себе си

Фолк певицата Лияна сложи край на слуховете и запитванията от страна на фенове и разкри в Инстаграм дали наистина вдига сватба. С включване на стори, тя каза, че ако някога предстои такова събитие в живота ѝ с най-голямо удоволствие би го споделила публично. С това изпълнителката ясно заяви, че сватба към момента няма да има.

Лияна обаче не коментира дали има мъж до себе си. Според последна информация, тя е лудо влюбена в адвокат, с когото се чувства прекрасно. От Hotnews твърдят, че той носи името Николай, а двамата са заедно от началото на пандемията, но за момента не афишират връзката си. Говори се, че именно новият любим на Лияна я е придружил до Малдивите малко по-рано тази година.

Друго важно събитие, обаче предстои за Лияна, тъй като нейната единствена дъщеря Дениз тази година е абитуриентка и съвсем скоро ще бъде нейният бал.

Подготовката тече усилено, а красивата изпълнителка вече няколко пъти посещава козметично студио за различни глезотии и терапии.

Как ще се появи Дениз на бала, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    20 3 Отговор
    Глупости на търкалета. Има мъж, няма мъж, има сватба, няма сватба, изобщо коя е тая пръчка и куха лейка, че да ни информирате? Бивша на един престъпник и това. Двайсет години му харчи парите, а никой за нищо не я разследва. Даже я рекламирате.
  • 2 ученикът

    6 0 Отговор
    лелее каква хубава какичка
  • 3 FEFE

    25 0 Отговор
    Търси се нов платежоспособен арабин или турчин за каката !

    Коментиран от #6

  • 4 амет

    16 0 Отговор
    рязаните са с предимство
  • 5 Гошо

    6 8 Отговор
    Уникална мацорана
  • 6 Да взема всичко

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "FEFE":

    Да ти е кеф да даваш) убава ибава та убава)))Нема грижи всичко ще дам на момето
  • 7 Истината

    8 0 Отговор
    Не съм коментирала никога досега въпросната певица Единственното което знам за нейния “опит” е покрай мъжа ми, който е притежтел на верига заведения по които певиците идват да пеят! Та Лиана никога не” благоволи” да гостува( въпреки по- големия хонорар от нейния си , който фигурира в листата с изпълнители, който и предлагахме за редица поводи. Може би това подразни един от организаторите на едно от събитията и реши да се порови;-) Разбра че “свенливата, възпитана, усмихната Лиана” повече от 4 години има вземане- даване с един влиятелен и срамно богат Катарец. По думите на нашите мъже тя е под опеката на арабина и и е забранено да демонстрира възможностите си. Такива жени като нея не говорят много за “личните си драми” Знам още че е обиграна много културна много хитра и очевадно много красива( не знам колко естествена! Но коментарите по нейн адрес са че е безупречна. Такива се закачат за успелите чичковци. И в тази история аз не вярам изобщо тя да има вземане/ даване с някакъв беден за нейните разбирания адвокат. Сигурно е човека който се занимава с сметките на лейдито
  • 8 Кат гледам у инстаграма

    1 3 Отговор
    Какви чужди котенца има се чудя кои и защо се занимава с беге жени😂😂😂😂
  • 9 Гост

    4 3 Отговор
    Мале това е като тапициран скелет , с големи джуки .
  • 10 1234567789

    5 1 Отговор
    Красива е ама е метреса