18 Юни, 2021 12:35 7 721 3

Ето истинската причина за сватбата на Поли Генова (ВИДЕО)

  • поли генова-
  • сватба

Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно

Днес е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова "No more", в което изпълнителката разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера.

Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно, след като тя публикува снимка с приятеля си с описание "Just married" (Младоженци). Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към "No more", което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока.

Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. "No more" е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли "LASTNIGHT" и "Howweendup", които покориха родните и чуждестранни класации.

Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето "So Far Away" в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към "Nomore“е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

"Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора, като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад "No More". Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички", споделя Генова.

Новата песен на Поли Генова е само една от многото изненади, които тя е подготвила за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът носи символичното име "#1" и ще предложи на публиката уникално шоу. С него певицата отбелязва и своите 30 години на сцена.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анализатор

    11 1 Отговор
    Поли, има ли у дупиту?
  • 2 Сух

    6 2 Отговор
    Влязох тук за да заявя, че чалга не слушам и не ме интересува живота на чалгарите..
  • 3 Джоузеф

    3 2 Отговор
    Звучно име...!