Last news in Fakti

21 Юни, 2021 14:29 5 809 2

Тони Димитрова с важно решение след загубата на брат си

  • тони димитрова-
  • решение-
  • смърт-
  • брат

53-годишната звезда събира последни сили, за да може да излезе на сцената и да продължи да прави това, с което се занимава цял живот - пеенето

Певицата Тони Димитрова още не може да преживее семейната трагедия, която я сполетя преди няколко месеца. Коронавирусът не подмина и нейния дом и отне брат ѝ Йордан, пише burgas24.bg.

Бургазлийката се затвори в себе си и единственото място, на което ходи, извън дома си, е гробът на своя обичан брат. Тези дни Тони Димитрова излезе в публичното пространство и обяви важна новина.

53-годишната звезда събира последни сили, за да може да излезе на сцената и да продължи да прави това, с което се занимава цял живот - пеенето.

"Имах локдаун в душата, но се вземам в ръце. Батко би искал пак да пея и съм сигурна в това.“, заяви изпълнителката на "Ах, морето" и съвсем скоро ще поеме първи ангажименти.

Тя е убедена, че Данчо ще бди над нея и на всеки неин концерт духом ще бъде до нея и ще я подкрепя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Посетител

    8 0 Отговор
    Правилно решение! Така ще помогне и на себе си, ще прочисти душата си...
  • 2 васик атанасова

    1 0 Отговор
    не е малка работа това
    да изгубиш брат си