21 Юни, 2021 18:31 12 148 16

Миро пое по нов път

  • миро-
  • каризма-
  • фитнес-
  • алкохол

Певецът отглежда домати в двора си и се хвали в социалната мрежа с труда си

Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует „Каризма”, е заякнал и е изваял тяло. Покрай пандемията и застояването вкъщи певецът бе поналял снага, но сега е стопил излишните тлъстини и е готов да посрещне летния сезон.

Изпълнителят показа на феновете новото си тяло, като пусна няколко снимки, на които е гол до кръста. На кадрите той позира сред добруджанското поле, засято с пшеница. Почитателите му го окуражиха и го похвалиха, че изглежда много добре. Освен фитнеса певецът си e намерил и друго занимание за свободното време. Той отглежда домати в двора си и се хвали в социалната мрежа с труда си. „Моите лично засадени и отгледани доматки. Берем реколтата рано сутрин!”, коментира звездата във Фейсбук.

Доскоро Костадинов имаше сериозни проблеми с алкохола, но сега се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашно продукция и да остави вредните навици в миналото. Той неведнъж е споделял за своята пристрастеност към спиртните напитки. След едно ужасно тежко пиянство обаче взел решението да се пребори с порока и засега се справя успешно. Казва, че Бог му е дал сили да се отърве от зависимостта.

До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.

Певецът е разказвал, че преди няколко години със съпругата му Ели Златарев пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Жена му Ели дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за млад човек. Известно е, че Миро и официалната му съпруга живеят разделени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.

Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и уж непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката, предава hotarena.bg.

Миро и жена му се запознали преди 14 години след концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия, после му поискала огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът ѝ да седне на стола до него - тя паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Разбира се, изпълнителят веднага ѝ помогнал да се изправи и така запознала тяхната връзка – първоначално само приятелска.

Съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот благодарение на успешния си бизнес. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Според клюките обаче Костадинов не е влюбен в нея, а я използва за пари и като параван. Говори се, че докато тя е в Лондон, той се отдава на случайни авантюри с различни мъже и жени.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    22 5 Отговор
    Ще става хетеро ли? Те такива съединители залитат и по бабички, значи имаш шанс Венелино.

    Коментиран от #4, #9

  • 2 Урко

    22 5 Отговор
    Помислих, че пак е обърнал резбата, пък то какво било.. Станал градинар и сеел домати. Хаха. добре беше първо да провери в гугъл как изглежда домата, тъй като се е снимал в житено поле..

    Коментиран от #3

  • 3 Мдаааа

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Урко":

    За тех разлика нема все едно да ти каже че растат по дърветата....
  • 4 Тихо бе

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Миро е вярващ човек и ходи на църква, не изповядва джендърски ценности.
  • 5 сила

    5 0 Отговор
    ПО НОВА МАГИСТРАЛА,ДАЖЕ ПО ДВЕ.....айде ако ще се лъжеме въобще да не тръгва
  • 6 Меломан

    8 5 Отговор
    Има добри песни,кефи ме като изпълнител В Капките ме впечатли.Но вместо 🍅 домати, да мине сутрин да обере краставиците ;) По ще го влече...
  • 7 ББ ГС

    6 3 Отговор
    Бере краставици .
    Криви и пъпчасали
  • 8 Киро

    6 1 Отговор
    Популярните личности трябва да дават пример на подрастващите, защото те попиват от тях всичко.
  • 9 Сух

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Един път да ми хареса нещо написано от тебе..

    Коментиран от #13

  • 10 Ованес

    4 1 Отговор
    Подвеждащо заглавие. Помислих, че е станал хетеро.
  • 11 Еха много е

    4 2 Отговор
    готин.Бяха великолепни Каризма.Не одобряваме съпругата му.А той си е номер1 в професията от много години.Да е жив и здрав
  • 12 Емо Марков

    2 0 Отговор
    Не знам защо си гледа домати само. Изглежда краставици има в изобилие
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 БАЧУ

    2 0 Отговор
    Жена му я коландрят в Лондон,пък Миро в България.
  • 15 КЪДЕ БЕ

    1 0 Отговор
    ТРЪГНАЛ ДА МЕ УСПОКОЯВА А НА МЕНЕ МИ СТАВА !
  • 16 лют пипер

    0 0 Отговор
    Там,у полето закон ли търси? Ще го налазат някакви скакалци.