Last news in Fakti

6 Юли, 2021 11:21 8 031 17

Радина Червенова изтри Коко Каменаров от живота си

  • радина червенова-
  • коко каменаров-
  • живот-
  • отношени

Затова предаването "БНТ на 60“ бе специално монтирано

Радина Червенова отказва дори да спомене името на съпруга си Коко Каменаров, който отново живее с любовницата си Михаела Калайджиева в нейната къща в Панчарево. След като двамата телевизионери се събраха по Коледа миналата година за кратко и уж изглеждаше, че бракът им ще продължи да съществува, сега връзката между тях е приключила завинаги.

Бившата водеща на "По света и у нас“ не иска даже да си спомня съвместнатa работа с неверния съпруг, с когото се залюби на "Сан Стефано“. Затова предаването "БНТ на 60“ бе специално монтирано така, че за Коко почти не стана дума. На въпроса на водещия Драгомир Драганов как по коридорите на единствената тогава телевизия Радина е срещнала голямата си любов, тя отговори едносрично и продължи да разказва спомени, без дори да изрече името "Каменаров“, пише "Минаха години“.

Когато на човек му е писано да прекара интересно живота си, се озовава в точното време на "Сан Стефанов“, обясни с усмивка Червенова, която изглеждаше по-елегантна от всякога въпреки тежката борба в рака. Тръгнала си сама от БНТ, защото трябвало да започне нещо наново. Научила се на дисциплина, работа в екип и желание да се доказваш ежедневно. Екипната работа обаче не изключва собствен почерк, категорична е най-открояващата се водеща на новини.

Телевизията е в кръвта ѝ - майката Павлина е организатор на много от предаванията и асистент-режисьор, а брат ѝ Иван - оператор. "Като дете си играех в пето студио, където се снимат телевизионните театри. Гледах как работят най-големите актьори и режисьори и забравях за времето“, припомня си Радина.

Тя отива на конкурс за работа заедно с 2 хиляди кандидати и комисия от 40 души, в която е и Хачо Бояджиев. Избират я заедно с още две момичета, а самата процедура трае половин година, като после следва и обучение за ефир.

"Нямах болна амбиция, дори за конкурса закъснях и изчаках всички 2 хиляди кандидати да минат, преди да изпитат и мен. Истински ме болеше, че ме скъсаха за ВИТИЗ и аз си отмъстих, като дойдох на конкурса в телевизията. След края му обаче Хачо Бояджиев обясни, че трябва да изчакам още, защото съм твърде млада и зрителите няма да ми вярват, като им говоря от екрана“, обяснява сложния си професионален път говорителката.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А дано,а дано

    6 13 Отговор
    ама надали.Тая Радинка яко и отдавна е хлътнала по туй банално хубавче Кокото..
  • 3 Откровен!

    13 2 Отговор
    ...местя го...!
  • 4 Харесвам я

    39 3 Отговор
    Прекрасна жена. Сега е по-хубава от преди. Зряла, умна и красива... какво повече му трябва на човек

    Коментиран от #12

  • 5 Мръсния Фикри

    19 0 Отговор
    Като Каменаров, колко щеш..... и затова човек се чуди, дали мъж или жена, изобщо да се жени......!
  • 6 Един младеж

    20 0 Отговор
    Му трябва на човек, Коко отдавна е издал багажа...!
  • 7 7787

    11 11 Отговор
    Не ни занимавате със софийските утайки
  • 8 ЪРП

    30 3 Отговор
    НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА И СЕКСИ ЖЕНА Е РАДИНА!!!!!

    ОНЯ ГАЛФОН, ТРЕБЕ ДА Е ТОТАЛНО ИЗПАТКАЛ ,ЧЕ ДА ОДИ ДА ЧУКА НЕКВИ ПАЧИ!?!????
  • 9 Емо

    21 17 Отговор
    Аман от тази баба и драмите и. Никой не вълнува мъжа и къде цял живот изневерява. Като го взимаш разведен е ясно, че пак така ще прави
  • 10 Иван

    32 3 Отговор
    Цялата и рода работила в телевизията тя влязла с конкурс при 2 хил. кандидата. И 10 хил. кандидата да има пак си ти Радинче, така е БГ, трябва рамо. Но ти си добро попадение и винаги си изглеждала добре от екрана.
  • 11 дедогошо

    12 10 Отговор
    Добре, че беше любовница на Хачо та влезе в телевизията, нека си кажем истината.

    Коментиран от #16

  • 12 Ти луд ли си

    10 9 Отговор

    До коментар #4 от "Харесвам я":

    Преди години беше красива, сега е сбръчкана много от годините грим, не си я виждал на живо.
  • 13 Ноенеон

    17 3 Отговор
    Това че била чакала две хиляди кандидата да минат, не може да е технически вярно. Объркала е някоя нула. Две хиляди по пет минути, колко часа са това, айде моля ти се - не пасем трева пред блока.
  • 14 Ноенеон

    3 1 Отговор
    Това че била чакала две хиляди кандидата да минат, не може да е технически вярно. Объркала е някоя нула. Две хиляди по пет минути, колко часа са това, айде моля ти се - не пасем трева пред блока.
  • 15 Читава е

    16 1 Отговор
    Възпитана и мила. И все още е хубава жена, макар и на доста години вече. А Коко е едно арогантно застаряващо пиянде.
  • 16 Дърт

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "дедогошо":

    Ти па да не си им светил!?
  • 17 БАТ МИТКО

    1 0 Отговор
    РАДИНА Е ЛЕГЕНДА В ТЕЛЕВИЗИЯТА.