8 Юли, 2021 18:02 19 281 4

Павел Глоба посочи зодиите, които ще забогатеят до дни

  • астрология-
  • зодии-
  • юли-
  • зодиакални знаци-
  • павел глоба-
  • богатство

Те ще се радват на страшен късмет и ще жънат успех след успех през юли

Един от най-известните астролози на Русия Павел Глоба е готов със своята прогноза за месец юли.

В нея той посочва зодиите, които ще се радват на страшен късмет и ще жънат успех след успех в този изключително динамичен месец.

По думите му, представителите на 3 зодиакални знака най-накрая ще могат да се отпуснат и заслужено да се порадват на финансовите си постъпления, част от които ще бъдат напълно неочаквани.

Раците могат да очакват успех във всички начинания, казва специалистът. Портфейлът им ще е пълен с пари, а в семейството им ще царят мирът и хармонията. Напредък ги очаква и в работата.

Освен късметът, който ще ги следва навсякъде, представителите на тази зодия ще се радват и на неочаквана печалба, която звездите препоръчват да използват за добри дела.

Девите също трябва да се готвят за непланирано забогатяване. Вечният проблем с парите ще отстъпи на заден план, което ще предизвика желание да експериментират и да се пробват в нови области на живота.

Астрологът казва, че не бива да се отказват от подобно желание, защото то ще им донесе благоприятен опит и късмет.

Рибите ще трябва да поработят усилено, за да получат така желания финансов резултат. Всяко усилие ще бъде зачетено и ще даде плод, уверява Павел Глоба.

Юли ще зарадва Рибите не само с финанси, но и ще им позволи да се издигнат в кариерата, пише сайтът jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    13 3 Отговор
    Тоя Господ ли го е глобил или нас ни мисли за глобени!?

    Коментиран от #2

  • 2 Пророк

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Павле,кажи с баце К’во праим?

    Коментиран от #3

  • 3 Брендица

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пророк":

    Пратете го в ЕС при шефката от Дубровник да й помага в разширяването на ЕС в любимите му Западни Балкани. Това е програмата на ЕС за следващите 4-5 години!!
  • 4 Телец

    6 8 Отговор
    Риба , Рак и Щука най-скапаните зодии 🙉😆