Last news in Fakti

3 Август, 2021 09:34 4 946 3

Кати Грифин разкри, че е болна от рак

  • кати грифин-
  • водеща-
  • комик-
  • рак-
  • тумор

Грифин съобщи, че лекарите ѝ дават оптимистични прогнози, понеже ракът е в първа фаза

Кати Грифин разкри, че е болна от рак - 1
Снимка: Shutterstock

Американската актриса и комик Кати Грифин разкри, че е болна от рак на белия дроб, за който се налага операция, а прогнозите ѝ са насърчителни, съобщиха световните информационни агенции.

"Ще се подложа на операция, за да премахнат половината от левия ми бял дроб. Да, имам рак на белия дроб, макар и никога да не съм пушила", написа тя в Туитър.

"Лекарите са много оптимистично настроени, защото ракът е в първа фаза", добави 60-годишната комичка. Химиотерапия няма да е необходима, допълва БТА.

Кати Грифин е лауреат на две награди "Еми". Тя е водила 10 години новогодишното предаване на телевизия Си Ен Ен. През 2017 г.

Кати Грифин предизвика скандал, след като позира с уж отрязаната кървяща глава на президента Доналд Тръмп и разпространи снимката в социалните мрежи. На времето това се оказа фатално за кариерата ѝ. Си Ен Ен прекъсна договора си с нея, тя беше принудена да отмени поредица от представления, рекламодатели се отказаха от услугите ѝ, че дори получи и заплахи, че ще я убият. Въпреки това обаче нейните фенове ѝ останаха верни и не спряха да я подкрепят въпреки политическия натиск върху кариерата ѝ.

Сестрата на Кати Грифин - Джойс, почина от рак през 2017 г., а майка ѝ си отиде от този свят през март 2020 г., след като страдаше от деменция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    6 3 Отговор
    Е тва не е новина, виж ако беше ковид, и коя е кати грифин
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Кати Грифин е лауреатка на две награди "Еми". Комикът е мъж.
  • 3 12345678

    3 0 Отговор
    Много е готина. Бързо оздравяване.
    За съжаление има фамилна обремененост явно. Баба ми също не беше пушчка и почина от рак на бял дроб.