Last news in Fakti

5 Март, 2013 12:27 16 215 4

Дъщерята на брадъра Дими се самоубила заради нелечима болест

  • дими-
  • биг брадър-
  • деметра

Риалити звездата от „Биг Брадър” Димитър Казълов-Дими разкри истинската причина за самоубийството на по-малката си дъщеря Деметра в интервю за предаването „На кафе“ по Нова телевизия. 23-годишното момиче, което имало много приятели и в България, и в Англия, посегнало на живота си, след като разбрало, че страда от неизлечима болест, която се развива много бързо – скоротечна форма на рак.

Неин първи братовчед починал на 24 години от същата диагноза, но Дими не обясни дали заболяването е наследствено. Той призна, че се е допитвал до нумероложка, която била категорична, че смъртта на дъщеря му е била „кодирана и неизбежна“. 

В апартамента си в Лондон Деметра оставила предсмъртно писмо, написано с много обич и чувство за хумор и адресирано до майка й, баща й и сестра й в опит да ги успокои. То, както и компютърът й, били иззети от разследващите полицаи и семейството цяла седмица не могло да се запознае със съдържанието на последното послание на девойката.   

„Може би и аз бих постъпил като нея, защото болестта й би донесла месеци агония на всички около нея”, коментира Дими, описвайки дъщеря си като момиче с много корав характер, което никога не би хленчило в никаква ситуация, дори и такава, в която е било.

Деметра сложи край на живота си преди няколко месеца, докато баща й Дими беше в Къщата като участник във ВИП Брадър. Тогава някои медии тиражираха всевъзможни версии: че тя е била наркоманка, болна от СПИН, или дори че е посегнала на себе си от срам заради публично заявените хомосексуални предпочитания на родителя си.

„Деметра беше достатъчно интелигентна, за да прочете ида се информира как протича това заболяване. Искала е да направи така, че да намали болката за всички, да стане бързо“, обясни Казълов пред водещата Гала. Според него Деми е предприела фаталната стъпка малко след като разбрала за диагнозата и прогнозите, свързани с нея – леталният край е бил 99% сигурен.  

Резултатите от аутопсията на момичето щели да бъдат готови на 1 април. "Джипито каза, че ако трябва да знаем нещо за смъртта, ще го разберем от аутопсията", заяви Дими. На смъртния акт пишело "Неизяснени причини".

Брадърът разказа, че другата му дъщеря – Ива, била в шок, след като открила сестра си мъртва и прекарала една нощ в болница на успокоителни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VW&Mercedes

    1 2 Отговор
    Gadno e kogato si zamine chovek tolkova mlad.Jivota e jestok i podnasq iznenadi kogato nai malko ochakvash.Spored bibliqta samoubiistvoto e po golqm grqh i ot ubiistvoto,no smqtam che hora kato tova momiche i mladiq muj samozapalil se v Varna sa na po hubavo mqsto ot tova tuk.
  • 2 Иван Иванов

    0 1 Отговор
    Както обичам да казвам, естествено, че е по-хубаво. Толкова много са си отишли, нали ако не беше хубаво, поне един до сега щеше да се е върнал.

    Коментиран от #3

  • 3 Крандудрес

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Иванов":

    Подходящо място да се правиш на остроумен! Явно не си.


    Момичето, да почива в мир!
  • 4 Мирослав Монов

    0 0 Отговор
    Дано не ми се случи да надживея детето си.