Необходими продукти:
5 глави лук
1 кг свински дроб
5 скилидки чесън
1 с.л. червен пипер
2 зелени чушки и 2 червени
1/2 връзкамагданоз
сол
чубрица
3 с.л. олио
черен пипер
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете лука и чесъна (може и да настържете). Чушките също измийте и накълцайте на ленти.
Измийте, почистете и нарежете свинския дроб. Задушете в мазнина лука, чесъна и месото. Разбъркайте.
Добавете към и чушките. Овкусете с черен пипер и сол, сипете и червения пипер. Затворете капака.
Гответе половин час, овкусете с чубрица и магданоз.
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Мръсния Фикри
16:13 04.09.2021
2 Лакомник
16:35 04.09.2021
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Студопор
21:41 04.09.2021