Last news in Fakti

20 Септември, 2021 18:58 22 753 15

Петър от "Фермата" се завърна в самолета, от месеци е без гадже

  • петър петров-
  • фермата-
  • риалити звезда-
  • гадже-
  • пилот

Пилотът, който си спечели стотици фенки с участието във "Фермата", е сам от дълго време

Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в миналия сезон предаването „Фермата”, се завърна към работата си на пилот. Повече от година той не можеше да упражнява любимата си професията заради коронакризата, но най-накрая отново се качи на самолета в ролята на пилот.

За завръщането си Петър се похвали в социалната мрежа. Той вече е летял до Анталия, до Варшава и до други не толкова далечни дестинации. Мачото не крие, че е много щастлив от развоя на събитията „За съжаление, авиацията е вероятно в топ 3 на засегнатите от пандемията индустрии. Навремето държавата плащаше обучението на пилотите, след което голяма част от тях отиваха в чужбина. Аз съм точно обратния случай – дадох 100 000 лева лични средства, за да стана пилот и останах в България. Държавата ни обаче се отнася много несериозно към нашия сектор. Чувам как се подкрепят ресторантьори, но за нас няма такова нещо!”, споделя е Петров за трудностите, пред които се е изправил.

Повече от година той не упражняваше професията си, заради което трябваше да си търси нова работа. Наложи му се да смени попрището и да започне работа в кол център. „Тъй като съм завършил колеж в Германия, знам добре немски език. Работех от вкъщи за немска компания, разговарях с клиенти”, разказвал е риалити героят.

Макар че в професионален план късметът на Петър се усмихна, в личния му живот положението хич не е така цветущо. След като обяви раздялата си с хубавицата Антония Сандова, той не е захващал връзка с друга. Хора от обкръжението му издават, че за това време имал мимолетни авантюри, но никоя не успявала да го впечатли и все още жалел за бившата си, която го заряза. Едрогърдата красавица от Асеновград първа заточи лиги по авиатора, а връзката им започна след края на „Фермата”. Тя обявиха, че са двойка навръх празника на влюбените Свети Валентин, но само месец след това се разделиха и изтриха общите си снимки от социалната мрежа, като причината за разрива не е известна.

Известно е, че Антония има заможни родители, които се занимават със строителен бизнес. С парите на семейството си тя плати и силиконовите си импланти – общо 700 кубика, с които щедро напълни пазвата си. Говори се, че Петров се захванал със Сандова най-вече заради доброто ѝ материално положение. Тя му правела скъпи подаръци и го обгрижвала, пътувал и до Дубай на нейни разноски. Точно тогава той бе разорен и имаше спешна нужда от финансова подкрепа, писа Уикенд.

Докато участваше във „Фермата” пилотът се превърна в любимец на женската аудитория. Задяваше се с плеймейтката Жанета Осипова, после се прехвърли на победителката Хепи Ванче, флиртуваше с актрисата Даяна Ханджиева, а накрая омота в мрежите си и Антония Сандова, която му стана официално гадже. Връзката им обаче просъществува доста кратко и с днешна дата авиаторът е без гадже. Петър признава, че няма време да гледа новия сезон на риалити формата, който го направи известен, но пожелава на всички участници късмет. „Всички са победители, щом са стигнали дотам!”, категоричен е мачото.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ах милото

    30 3 Отговор
    Е, нормално! Не е сезонът на гей парадите!
  • 2 Стар терикат

    28 1 Отговор
    Женичка
  • 3 ТаУмВзе

    25 2 Отговор
    Драма си е. Толко ли няма, някой корав мъж да го треска.
  • 4 Адолф

    35 4 Отговор
    Като е без гадже що не види ония гвардееца дали не е свободен.Бяха си лика прилика в предаването.
  • 5 Кокондрел

    18 2 Отговор
    Дреме ми на сапа!
  • 6 Не го мисли Шумов

    18 1 Отговор
    Ще се оправи човека. Няма стюардесите, които да не се клатят на работното място, лично са ми го казали.

    Коментиран от #8

  • 7 Хи хи хи

    7 2 Отговор
    Време е тия мацки които си правят голи снимки и търсят кандидат , да отидат при него ! ЩЕ ги зарадва !! ХИ ХИ ХИ!
  • 8 ПРАВ СИ....

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не го мисли Шумов":

    КАТО ИМА КЛАТЕНЕ ТЕ ГО СЪОБЩАВАТ КАТО ТУРБОЛЕНЦИЯ ЗАЩО ГИ НЯМА СТЮАРДЕСИТЕ В ТОЯ МОМЕНТ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Алфа Вълкът

    9 1 Отговор
    Гледах ги баш накрая, циганина като го размаза с двойно време го би, а Пепи Аполона го изнасяха на носилка!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кумчо Вълчо

    5 0 Отговор
    Това да не е братовчед ти....?!
  • 13 фАНТОМасс

    1 0 Отговор
    Жълтото ли е официалния цвят на сайта вече ?
  • 14 гошо

    0 0 Отговор
    Може да се режат с другия пилот.
  • 15 баба Слава

    2 0 Отговор
    Тоя рева по медиите, че няма рабата за него като пилот е...дадоха му, сега реве за жена. Ами като си такъв пън какво искаш.Самочуствие без покритие.