Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 15:19 5 157 7

Камерън Диас разкри защо не е привлечена от близнака на съпруга си

  • камерън диас-
  • съпруг-
  • близнак

Звездата от "Ангелите на Чарли" призна, че когато тогава погледът ѝ се спрял на бъдещата ѝ половинка, мисълта, минала през съзнанието ѝ била: "Как така не съм го виждала досега?"

Камерън Диас разкри защо не е привлечена от близнака на съпруга си - 1
Снимкa: Shutterstock

Откакто през 2014 г. Камерън Диас реши да обърна гръб на киното, за огромно разочарование на своите верни почитатели, попаднали в плен на нейното обаяние още с първата ѝ поява на голям екран в "Маската", актрисата все по-рядко пристъпва под светлините на прожекторите. След като се омъжи за музиканта Бенджи Мадън и двамата посрещнаха своята дъщеричка Радикс, тя предпочете спокойния начин на живот, далеч от вниманието, което медиите ѝ обръщаха в продължение на десетилетия, пише dir.bg.

В името на любовта към семейството си блондинката се отказа от звездния статут, изграден с много всеотдаен труд, заявявайки, че не възнамерява скоро да застане отново пред камера, възобновявайки кариерата си. Бранейки личното си пространство, блондинката избягва да дава и интервюта, макар понякога все пак да прави изключения, точно както стори наскоро, вземайки участие в подкаста на своята колежка Ана Фарис - "Unqualified".

В разговора си с нея тя разкри как е срещнала съпруга си, а освен това обясни, че никога не се е чувствала привлечена от брат му, който е негов близнак. Любопитен факт е, че Камерън се е запознала първо с настоящия си зет Джоел, който е женен за дизайнерката Никол Ричи, дъщеря на легендарния певец Лайнъл Ричи. Колкото и странно може да прозвучи за някои хора, най-вече заради поразителните физически сходства между двамата мъже, синеоката красавица каза, че не е имала какъвто и да било интерес към Джоел, въпреки че нещата стоят по съвсем различен начин с Бенджи, който изглежда досущ като него.

Звездата от "Ангелите на Чарли" призна, че когато тогава погледът ѝ се спрял на бъдещата ѝ половинка, мисълта, минала през съзнанието ѝ била: "Как така не съм го виждала досега?"

"Запознах се с Бенджи чрез настоящата ми снаха и зет, случи се така, че съдбата реши първо да ме срещне с тях. Те двамата по никакъв начин не са се опитвали да ни уреждат един с друг, но бяха причината, поради която с него се озовахме на едно и също място, където се намерихме", разказва тя, уточнявайки, че веднага е била запленена от него.

Според холивудската знаменитост, макар визуалната си прилика, братята Мадън всъщност са пълни противоположности.

"Те изобщо не са еднакви. Противно на факта, че са близнаци, те са много, ама много различни", заяви тя.

Диас не скри, че е харесала Бенджи още от мига, когато го забелязала сред множеството на събитието, на което се намирали. И до днес ясно си спомня, че си е мислила колко привлекателен е той, докато китаристът на група "Good Charlotte" вървял към нея. По думите ѝ, когато той застанал срещу ѝ, за да се представи, тя вече била сигурна, че този мъж е специален и ще преобърне целия ѝ живот, както всъщност и се случва впоследствие.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    9 4 Отговор
    харесвам я Камерън. Още от време оно
  • 2 И какво като са близнаци

    3 5 Отговор
    Трябва, да, обслужва и двамата ли и другото което е другия се оженил за няква легендарна дъштеря...!
  • 3 И по хубави

    6 3 Отговор
    сме виждали и по- смотани сме ползвали.

    Коментиран от #5

  • 4 Емил

    3 1 Отговор
    Бенджи и Джоел каква порода кучета са? Или само имената са им кучешки!
  • 5 Но не известни

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "И по хубави":

    И по голями долняци, ползвали сте, иска ви са....!
  • 6 цербер

    1 0 Отговор
    Звeздaтa oт "Aнгeлитe нa Чaрли" признa, чe КОГАТО пoглeдът ѝ ce cпрял нa бъдeщaтa ѝ пoлoвинкa, миcълтa, която преминaлa прeз cъзнaниeтo ѝ билa: "Кaк тaкa нe cъм гo виждaлa дoceгa?".
  • 7 щурецъ

    0 0 Отговор
    Това "подкаста" на български език ли е? Не е ли под кръста?