Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 13:56 6 403 11

На Любо Нейков ли е това бебе?

  • любо нейков-
  • иван нейков-
  • бебе-
  • родител-
  • баща

Бащата на актьора сподели очарователна снимка в социалната мрежа

Един от най-обичаните комици у нас - Любо Нейков май е сбъднал мечтата си да стане баща за втори път. За щастливото събитие под секрет сподели неговият баща Иван, който публикува снимка с малко бебе в своя фейсбук профил. Под умилителния кадър заваляха благоположелания, сред които и такива да успее да доживее да види малката принцеса на нейната сватба, предава burgas24.bg.

На Любо Нейков ли е това бебе?
Снимка: Facebook



49-годишният Любо Нейков още преди 5 години сподели, че с жената на живота му – Гинка, са готови да имат второ дете и усилено работят по въпроса. Очевидно чудото пак им се е случило, макар пътят им в родителството да не е лек, а изпълнен с трудни моменти. За първородната си дъщеря Ани те чакаха цели 14 години. През този февруари тя стана на 10 годинки и вече е ученичка във Френския лицей в София.

Преди тя да озари живота им с Гинка, двамата минаха през най-тежката трагедия – загубата на дете. Малко след като комикът се оженил за съпругата си, те разбрали, че ще стават родители за пръв път. Актьорът бил толкова щастлив, че почерпил преди да се роди бебето. Предварителната радост сякаш дръпнала дявола за опашката и Гинка пометнала в 6-ия месец. Лекарите едва успели да я върнат към живота, а трагедията оставила болезнен отпечатък и у двамата. Въпреки това те продължили заедно, макар през годините неведнъж да е имало слухове, че са пред развод.

Жената до шефа на "Комиците" предпочита анонимността и се стреми да е далеч от светлините на прожекторите. Тя се занимава с фотография и помага на съпруга си в бизнесите му с покупко-продажба на имоти и отдаването им под наем, разкриват близки до семейството.

Гинка и Любо се грижат като за свое дете и за дъщерята на неговия покоен брат Цветан, който си отиде твърде млад, покосен от инфаркт. Смъртта му съсипа актьора, известен с голямото си сърце, който си дал обещание, че ще помага на своята племенница Инна, сякаш му е родна дъщеря.

Благодарение на него тя успя да завърши Медицинския университет в София и вече работи в акушеро-гинекологията на болница "Майчин дом" в столицата. Девойката живее самостоятелно със своя годеник, но често гостува в дома на своя чичо, към когото е изключително привързана.

Единственото майката на Любо – Цеца, не успя да види третата си внучка. Тя почина навръх Благовещение през 2018 година. Комикът бе тотално сринат след загубата ѝ, а овдовелият ѝ съпруг дори се бе поболял от мъка. Въпреки това той реши да остане в семейната им къща в Червен бряг, вместо да се премести при сина си в София, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акушерката

    10 2 Отговор
    Бебето е на майка му.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хаха

    6 1 Отговор
    Е, ако той не знае аз ли да знам? В тази работа помощници много. Обичайните заподозрени са на първо място комшиите...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Може

    6 1 Отговор
    да е на баща му , човекът е вдовец !
  • 6 Да бе да

    9 3 Отговор
    Тоя без огледало не може да си го види, детса ще прави.
  • 7 Грульо

    10 2 Отговор
    Нейков като го гледам на таз снимка колко е наедрял, може още поне едно да роди. :D
  • 8 Браво

    12 0 Отговор
    на човека, че се е грижил токова години за племеницата си. Да му е живо и здраво детето. А той да отслабне малко, че не е добре така.
  • 9 хаберих

    8 0 Отговор
    Да са живи и здрави,ама и Любо трябва доста да отслабне. Виждал съм го отблизо. Ако легне върху жена,ще я счупи.
  • 10 Наску диаманда

    3 0 Отговор
    Женско е, виждам, та..... някои мъже и жени, цял живот са бременни....заради дамски, ако знаете, колко тежки обиди съм,, ял,, ненавиждам го тоз,, маралок,,..... не само него....!
  • 11 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Защо поне веднъж не пишете за дечицата и на ВОЖДА от Банкя ? И той е човек , нищо че е с божествен статут !