Last news in Fakti

3 Април, 2013 12:37 3 271 0

Започват живите концерти в "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • концерти-
  • преслава-
  • миро

От понеделник, 8-ми април започват живите концерти в  „Гласът на България”. Те ще се излъчват пряко всеки понеделник от 20:00 часа в двучасови епизоди.

Решението на зрителите и това кои таланти продължават в шоуто ще става ясно в специален епизод всеки вторник от 21:00 часа.

Работата по изграждането на сцената за предстоящите концерти е в разгара си. Продуцентите от bTV Studios и творческия продуцент „Седем осми” обещават несравнимо светлинно шоу, което ще изненада зрителите, а финалистите в „Гласът на България” ще имат невероятния шанс да пеят на музикална сцена със световна класа и стил.

Вики Терзийска, Преслава, Данчо Караджов и Миро вече поставиха своите конкретни вокални задачи пред участниците. В края на седмицата екипът на „Гласът на България” очаква всички талантливи претенденти, които преминаха през кастингите на ”тъмно” и успяха да се преборят във вокалните двубои, да се съберат в София и да покажат как са се подготвили за предстоящия първи голям концерт на живо в понеделник.

Дотогава ги очакват много репетиции с треньорите и вокалните педагози на шоуто, както и специални стайлинг консултации от стилистите на формата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА