Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 11:27 3 117 11

Андрей плени Мани и знамето на съперниците си в „Игри на волята“

  • игри на волята: българия-
  • игри на волята-
  • мани-
  • победа-
  • бойци-
  • завръщане

Бойците бяха изненадани от завръщането на Мани

Зрителите станаха свидетели на фатална битка между капитаните на двете племена в „Игри на волята: България“. Андрей се изправи срещу Мани, която се върна в играта след вчерашната контузия.

С безапелационна победа капитанът на "Бойците" взе заслужен трофей. Мани и знамето на "Приключенците" станаха пленници на червения отбор.

Андрей плени Мани и знамето на съперниците си в „Игри на волята“
Снимки: NOVA

Мани се завърна с наведена глава и без мотивация в бившето си племе, а "Бойците" от своя страна не я приеха като награда, а като поредната спънка, която би могла да им донесе още загуби.

Най-съкрушен от завръщането на Мани бе Неделчо. В началото дамата подходи с чувство за хумор към ситуацията, но в крайна сметка отношението на Неделчо предизвика сълзи в очите ѝ.

Знамето на "Приключенците" ще остане в плен на "Бойците", докато не спечелят битка срещу тях и не го извоюват обратно. От днес до следващия етап на най-екстремното състезание Мани ще остане в червения екип, с който започна състезанието, без възможност да се върне обратно при "Приключенците".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 0 Отговор
    Да му е честита Мани.ха ха ха ха
  • 2 Делю Хайдутин

    9 1 Отговор
    Ако знаеше горкия каква награда му готвят щеше да загуби нарочно.
  • 3 Мани е двулична

    16 2 Отговор
    Като е при единия отбор говори против другия и обратното! Мани : Симеон ще е много щастлив като му занеса главата ти, а после Симеон е двуличен той ме прати капитан! Не знам кой я бута толкова време, но вече трябва да си тръгне!

    Коментиран от #6

  • 4 ткнжгн

    14 0 Отговор
    Ха, опасни са сценаристите на Игри на волята, така правят битките, че да манипулират максимално играта. Още като видяхме битката и всички бяхме на 100% че Мани ще падне, още повече че е и с куц крак. Ако беше нещо балансче или пъзелче имаше шанс ама срещу подготвен атлет, олимпиец, да сложиш флегматичната Мани, която ще изплези езика на втория метър на такава битка.. Явно се притесниха, че нещата могат да станат много зле за бойците ако Мани бе пленила и Андрей, щяха да останат 5 човека, а сега така извъртяха нещата че ги направиха 6 на 6.
  • 5 ха ха ха

    4 1 Отговор
    Снощи сън не ме ловеше, защото тази новина чаках!
  • 6 Дааа

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мани е двулична":

    Това предаване стана пълен цирк.Ясно е ,че ще я бутат до финала затова вече го гледам между другото.Толкова нагло и явно режисиране,че ни мислят за много глупави.А бе май трябва да сменям канала с две думи.
  • 7 На това

    13 0 Отговор
    Му се казва хем тъпо, хем нахално! Отишла в такъв формат, а не може нищо! Мен щеше да ме е срам всички са ме носят буквално на гръб! А колкото до индивидуалните битки бяха нагласени според минималните способности на Мани! Ако имаше плуване щеше да си отиде отдавна!
  • 8 ЦИРК

    1 2 Отговор
    Пленил я бил....., глупак.
  • 9 Мани разби МВР

    4 1 Отговор
    Първо лазеше по нервите и накрая отстрани Стоян, сега ще закопае бавно и Морунов, който въпреки физиката и професионалните качества които има вече започна да й води политика и така остави единствен Неделчо да показва мъжки черти на характера. Тази Мани не може да се манИ и понеже правилно са разчели сценаристите, че ще е интересно за публиката как дразни бойците и са я подпирали за по висок рейтинг. Тази стратегия явно е печеливша, но само да не са решили да я правят големия печеливш.
  • 10 абе

    7 0 Отговор
    За първи път тази влезе в нормална битка и увисна като сопол каквато си е.Пъзели "редисамо с помощ от продукцията която я бута с подбрани за нея игри за да тормози зрителя.Трябваше да отпадне,а не да отива в плен.Изтърка се отдавна.
  • 11 МНЕНИЕ

    1 0 Отговор
    МОЖЕ и да не е меродавно, но лансирането на една кифла явно е на мода в битивитата... Ами тя с нищо не показва, че е по-добра от редица стойностни играчи.Дайте й парите и ние зрителите да рахатясаме