Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 18:28 8 506 15

Голи пожарникари и красиви огнеборки в коледен календар (снимки)

  • коледен календар-
  • благотворителност-
  • благотворителна инициатива-
  • пожарна-
  • сфсмвр-
  • голи

Тази година и дами се включиха в благородната фотоинициатива на СФСМВР

12 млади и красиви жени и мъже в пожарникарски униформи готвят благотворителен календар за 2022 г. Миналата година снимките на родните секси огнеборци предизвикаха истинска сензация и добиха популярност почти колкото австралийските им колеги.

Благотворителният календар на СФСМВР за 2022 г. е в подкрепа на донорството и трансплантациите и е под мотото "Просто кажи ДА! - нека хората разберат, че подкрепяш донорството!".

Голи пожарникари и красиви огнеборки в коледен календар (снимки)

"Идеята на благотворителната ни кауза е да се подобри информираността, използвайки различни канали на съвременната комуникация, за смисъла на даряването след мозъчна смърт, което може да доведе до спасяването до 8 човешки живота чрез органно донорство и да излекува или подобри до 100 човешки живота чрез донорство на тъкани", съобщават от Синдикалната федерация на служителите в МВР.

В създаването на календара участват столични и варненски огнеборци, както и момичетата от Факултет "Пожарна безопасност и защита на населението" на Академия МВР.

Голи пожарникари и красиви огнеборки в коледен календар (снимки)

Той ще стане факт с подкрепата на СФСМВР и отново е по инициатива на варненските пожарникари.

Изданията са лимитирани до 1000 бройки и ще се раздават като подарък за направено дарение по каузата.

Дарения по кампанията може да се правят по сметка BG07UBBS80021019618930, банка ОББ, титуляр на сметката е СФСМВР. Като основание за превода да бъде изписван текст "Просто кажи ДА".

Голи пожарникари и красиви огнеборки в коледен календар (снимки)


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И от младежите има хубави

    3 1 Отговор
    Особено задницата им, като. млади,, жребци,,...!
  • 3 Fire Gay

    11 2 Отговор
    Ха ха, кой я измисли тази глупост, много жалко, че и в пожарната има хомосексуални момченца, явно сега е модерно да си такъв.....

    Коментиран от #6

  • 4 Няма

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бени":

    да направят щото джурналята в Бг са си ги продали и те само си го носят но не са техни и нямат авторски права върху тях.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 един от многото

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Fire Gay":

    И наш Бойко и той е пожарникар и с рутина държи големия маркуч!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ценител

    1 1 Отговор
    пожарникарите не ме интересуват!
  • 9 .,, 🤶

    1 2 Отговор
    Не е като преди само мъже. Не знаем дали са пожарникарки, но са готини. Всички млади са хубави. Де да бяхме и ние, но бойко не ни взе. А аптали пътували прави, за да угодят на други до Симеоново. На 3 обиколки, дъжд, паднал и уви. Ако беше изкарал, на психотеста и математика щеше да ги разбие. Късмет. Чао. И старите от системата да се къпят и перат дрехите си, а що не и обувките да им лъсна хихи. Живи и здрави са и навън. Да чукним на дърво не са се разболявали. Да си пожарнукар се изисква силен дух, здраве, и да не плачеш, както мнозина. Силни мъже бяха старите кучета. Кво знаят мнозина. Бойко б. И той е здрав, не плаче. Карай да е весело злобари. И на вас здраве ви желаем. Така е в живота, когато много нещо желаеш, учил си и не работиш боли. Да се радват душманите.
  • 10 Радар 97 или в държавен мащаб..!?

    1 0 Отговор
    Само едно не им харесваме,, униформените. или работните им облекла... не могат да се хвърлят в пожара,,, голи,,....!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стас

    7 1 Отговор
    Пак глупости,значими глупости! Гледаме америте и ги копираме. Защо спортните журналистки и синоптичките на битиви-то, и нова тв не се събличат благотворително? Вие нормални ли сте,бе хора? Защо полицайките и военните служителки не се събличат,защо полковничката Невяна Митева не се съблече? Събличането не е това,което ще спаси обществото ни от безхаберието,което се насажда. Богаташите в България се стискат и не дават нито лев,събираме капачки и други пласмаси,до голота го докарахме! До къде ще паднем още?

    Коментиран от #13

  • 13 ЪРП

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Стас":

    " Богаташите в България се стискат и не дават нито лев,събираме капачки и други пласмаси,до голота го докарахме! До къде ще паднем още? "
    ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ЗА ТЕЗИ СЛОВА!!!!!!!!!!!
  • 14 ЪРП

    2 1 Отговор
    НО АЗ НЕ ВИЖДАМ ПОШЛОСТ И ПРЕКАЛЕНОСТ В ПОКАЗАНИТЕ СНИМКИ!!
    ИНИЦИАТИВАТА Е ДОБРА, САМО НЕ СТАВА МНОГО ЯСНО, КАК С ДАРЕНИЯ НА ПАРИ, СРЕЩУ КАЛЕНДАРИ ЩЕ СЕ НАСЪРЧИ ТОВА МНОГО ХОРА ДА СА ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНИ КЪМ ДОНОРСТВОТО!!!

    МОЖЕ БИ ПОЖАРНИКАРИТЕ СЕ ЧУВСТВАТ НЕДООЦЕНЕНИ , ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ВЪРШАТ 100-КРАТНО ПО-ГОЛЯМА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНА ДЕЙНОСТ ,ОТКОЛКОТО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДРУГИ В СИСТЕМАТА НА МВР.......С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН РИСК ЗА ЖИВОТА СИ !!!!!!!!
  • 15 Гео

    0 0 Отговор
    Тези огнеборки ще ги борим една по една