Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 16:25 57 712 9

Яна Бобева в дръзка секси фотосесия (СНИМКИ)

  • яна бобева-
  • ямбол-
  • актриса-
  • фотосесия

Актрисата позира разсъблечена сред стари автомобилни гуми и разрушени постройки

Една от популярните актриси в театър "Невена Коканова" в Ямбол - Яна Бобева - се съблече за гореща фотосесия.

Фотосесията на русокосата хубавица е дръзка и провокативна и успя да разбуни духовете в социалните мрежи. Яна Бобева показва изваяно тяло и сексапил, позирайки на фона на мрачен урбанистичен пейзаж.

Макар снимките на фотографа Петър Денчев да са публикувани в личната страница на актрисата и да не са обвързани с Ямболския театър, някои жители на града, попаднали на публикацията, изразяват възмущението си от тях.

"Ямболският театър "Невена Коканова" разпространява еротични снимки на актрисите си, с което се надява да привлече повече зрители за представленията си. Заповядайте в Ямбол", пише възмутен читател на Флагман.бг, който се чуди дали това ли е начинът да привлечеш аудитория в театралната зала.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 2 Отговор
    На вас майтап ви се струва, но няма друг начин една актриса да пробие в професията. Кой ще я забележи вече? Трябва да е доста закъсал режисьора, за да я ощастливи. Като я гледам гони четиристака, нянките й меки и виснали. Решила да хваща последния влак жената, щото нататък това я чака - глад и мизерия.
  • 2 Михаил Лазаров

    2 0 Отговор
    Снимките са правени през 2014 от режисьора Петър Денчев по време на репетициите на новата (тогава) пиеса "Различният" от Алексей Слаповски. Пиесата беше успешна и талантливо поставена и изиграна, но имаше един проблем - сцена с полов акт, което предизвика масови протести от страна на родители и учители и непосредствено след това беше прекратена.
  • 3 Порнография

    3 3 Отговор
    Каквато държавата ни, такъв е и театъра. Наркомани, алкохолици... леки момичета. И после чакай от тази жена да ти създава семейство и да гледа деца!
  • 4 Ох горката

    3 2 Отговор
    Чула отнякъде, че като се съблече гола и ще стане звезда. То ако така ставало, нали хората щяха да тръгнат голи по улиците, ма маце!
  • 5 Знаещ

    1 0 Отговор
    Носеха се слухове за гей-истории между директора и режисьора Атанас Жеков. Волен Митев ги разпространяваше тези слухове, защото директорът поставяше само пиеси на Атанас, а не на Волен. По-късно директорът толерираше актьора Христо Йоцов и му даваше все хубави роли и Волен от яд пак разправяше, че двамата - Христо и директора - били любовници. Ами не е честно от негова страна така да си отмъщава на директора и на по-способните си колеги!
  • 6 пфууууу

    2 0 Отговор
    Сaмo тoвa, чe e руcoкoca. Нищo крacивo нe виждaм, нaпрoтив. A в ямбoлcкия тeaтър щoм c тaкивa мeтoди търcят зритeли, нaй-дoбрe дa гo зaкривaт.Кaктo и бoлницaтa им "Cв.Пaнтeлeймoн".
  • 7 Добри Войников

    1 0 Отговор
    Тази да не е Изгубената Станка... Само тя ще е!
  • 8 сводник

    2 0 Отговор
    И все пак трябваше да се съблече . Иначе актриса . Малко ми намерисва на реклама за платени услуги
  • 9 ахххх

    0 1 Отговор
    колко е хубава тази девойка