Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 20:45 3 834 1

Какви са след раздяла различните зодиакални знаци?

  • бивши-
  • раздяла-
  • зодия

Овните като бивши са доста безобидни, Водолеите са ужасни бивши

Какви са след раздяла различните зодиакални знаци? - 1
Снимкa: Shutterstock

Обикновено всеки човек има една или няколко сериозни връзки в живота си, преди да успее да намери истинската любов. Бившите понякога напомнят за себе си след раздялата. Астролозите разкриват как и защо го правят според зодиакалния знак, пише actualno.com.

Овен

Овните като бивши са доста безобидни. След края на връзката те могат да останат приятели, но само ако другият го иска. Те се опитват веднага да започнат нов живот и да се примирят със загубата възможно най-скоро.

Телец

Бившите Телци са точно хората, които пияни ви звънят посред нощ. Това може да се случи дори след няколко години. Дори те самите не разбират защо го правят, но фактът си остава.

Близнаци

Близнаците не са против много години след раздялата да поканят бившата си сродна душа да опита отново да създаде връзка. Близнаците са шампиони в тази дисциплина.

Рак

Раците по невероятен начин, когато се срещат с бившия си, могат да общуват с тях на всякаква тема, сякаш са най-добри приятели. Тези хора не крият обиди и не показват негативизъм.

Лъв

Лъвовете са непредвидими като бивши. Определено няма да ви се обадят, но ще запазят нещо, което ще им напомня за вас дълги години.

Дева

След раздяла Девите изчезват от живота ви. Ако не те са виновни за раздялата, а вие, тогава не можете да се надявате на втори шанс. Девите знаят отлично, че счупена ваза на любовта не може да бъде залепена.

Везни

Везните приемат раздялата и бързо се освобождават от притесненията. За тях това не е началото на проблеми, а началото на нов път. Те могат веднага да започнат да търсят нов човек или да се съсредоточат върху работата или хобита.

Скорпион

Скорпионите са тези, които се отдалечават след раздялата за много дълго време. Като бивши те могат да бъдат изключително неприятни, защото обичат да предизвикват жалост и да се преструват, че целият им живот върви надолу.

Стрелец

Стрелците са перфектни бивши. Много бързо преминават към работата и своите дела. Поради тази причина те просто нямат време да се притесняват и да се самосъжаляват.

Козирог

Козирозите не получават бившите си и са доста подобни на Девите, защото се опитват да се отърват от всичко, което напомня за човека. Те няма да харесват снимки в социалните мрежи, защото ще ви премахнат от приятелите си.

Водолей

Водолеите са ужасни бивши. Това са тези, които могат да идват в дома ви, да ви следват, да пишат в интернет от фалшиви акаунти. Това се случва, само ако бъдат изоставени. Когато те сами инициират раздялата, нищо подобно не се случва.

Риби

Рибите нямат нищо против да флиртуват с вас след раздялата. Тези бивши може да ви пишат или "случайно" да ви срещнат на някои места. Защо правят това не е напълно изяснено. Може би просто им е скучно. Дори като бивши, те обичат да ви карат да ревнувате, като публикуват снимки с нов човек в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАРА

    1 3 Отговор
    МНОГО Е ТОЧНО КАЗАНО,РИБИТЕ ОТГОВАРЯТ НА ВСИЧКО ПИСАНО