Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 08:27 8 106 13

Силна магнитна буря ни връхлита днес

  • магнитна буря

Но ако човек е здрав, той практически не е изложен на опасност

Силна магнитна буря ни връхлита днес - 1
Снимкa: Shutterstock

Днес, 25 ноември, силна магнитна буря ще удари земята. Хората, които не са в добро здравословно състояние, трябва много да се пазят и да внимават. Продължителността на това геомагнитно смущение ще продължи през целия ден. Ако имате възможност прекарайте времето си у дома и си почивайте, пише actualno.com.

Както споменахме и по-горе, магнитната буря ще бъде от силните и чувствителните хора могат да бъдат много засегнати. Съществува риск от развитие на инфаркт или инсулт. Възможно е също да се стигне до обостряне на редица нервни заболявания.

Ако човек е здрав, той практически не е изложен на опасност. Хората, които обаче реагират на атмосферните явления, ще бъдат засегнати. Степента на взаимодействие зависи от степента на чувствителност към природните явления.

Добре е да следите ежемесечно прогнозите за магнитните бури и да се пазите от тях, ако не искате да нанесат сериозни поражения, застрашаващи живота ви.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 2 Отговор
    .........полека-лека ставаме общество от ипохондрици заразени от мутафдживирус...
  • 2 Емм

    19 6 Отговор
    То след тия ваксини не остана здрав човек в тая страна
  • 3 Раданч Татлъту

    15 2 Отговор
    Ваксините, не ни ли пазят от магнитните бури?🐵🤡🥳👍
  • 4 цербер

    5 0 Отговор
    Силна магнитна буря ЩЕ ни връхлЕТИ днес.
  • 5 Истината

    15 7 Отговор
    НИКАКВИ БУРИ не ни влияят!

    САМОЛЕТИТЕ, ПРЪСКАЩИ ОТРОВА са особено ефективни след дъжд. Цялата МРЪСОТИЯ попада върху хората и после - алергии, главоболие, гадене, инфаркти и инсулти, психоза и идолопоклонничество пред Свети ГОВНИД 2000.

    Който има ОЧИ, да ВИДИ!
  • 6 Настопроценти

    6 4 Отговор
    Ваксините ще ни позволят да летим във въздуха,след като магнитната буря се изсипе на Земята с цялата си мощност.
  • 7 Верно ли

    4 5 Отговор
    Какава магнитна буря те гони, ма, Венелино? От ПИК ли преписа?
  • 8 Кой ги измисли тези магнитни бури...!

    3 5 Отговор
    На здраве влияели, на кръвно, ти яж 100 кг и да те ядоса някой я кльощав, я 100 кг и кажи, да магнитна буря има... сетих се, всичко това идва от Марс...!
  • 9 Стойчу, да те попитам

    4 0 Отговор
    Ти към кои спадаш, кльощавите или дебелите баби...и някой да те,, притеснява,, с магнит.....айде сега, вземай си,, колешките,, и,, къш,,...!
  • 10 Death magnetic

    9 0 Отговор
    Носете маски, шапки от станиол и си изключете 5G-то.
  • 11 плевен

    4 0 Отговор
    Магнитното поле на трамвайните жици е по- голямо от слънчевата активност. Забравих най- важното: Ако софиянци не настъпват релсите, става даже здравословно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Авитохол

    3 1 Отговор
    Никой от специализираните сайтове не "предлага" магнитни бури днес! Откъде го изсмукахте? И много злокобно - яко ще се мре! Пишман журнала...