Last news in Fakti

3 Декември, 2021 13:29 2 896 9

Бен Афлек е щастлив с Джей Ло и иска да го знаят всички

  • бен афлек-
  • щастлив-
  • джей ло-
  • любов-
  • щастие-
  • дженифър лопес

Двамата прекарват колкото може повече време заедно и с всичките им деца

Бен Афлек е щастлив с Джей Ло и иска да го знаят всички - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Бен Афлек смята, че е "късметлия", задето е възобновил романса си с Дженифър Лопес, близо 18 години след като приключиха на етап "годеж". 49-годишният актьор нарече новата глава във взаимоотношенията им "красиво" събиране и "страхотна приказка".

Холивудският чаровник каза, че може да "напише всичко" един ден, за да може да сподели любовната им история със света.

Говорейки пред "Wall Street Journal", Бен твърди, че любовта е едно от нещата, които наистина цени най-много в живота си. Той споделя, че е благодарен за втория шанс, който получил с 52-годишната Джей Ло и отчита факта, че някои хора са нямали и първи такъв. "Hollywood Life" съобщи, че Бен и Дженифър се стремят да прекарат всеки момент, който могат, заедно, и на Деня на благодарността, се събрали с всичките си деца.

Бен има три - Вайълет, на 15, Серафина, на 12, и Самюел, на девет, от брака си с Дженифър Гарнър, а Лопес е майка на близнаци Макс и Ема, на 13, от бившия ѝ съпруг Марк Антъни.

A post shared by Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday)

Близък да звездите казва, че актьорът и бившата му съпруга имат точна и ясна уговорка относно съвместното родителство. "Всичко е планирано по график. Децата ще бъдат навсякъде, когато е възможно с Бен и Лопес. Всичко ще се развие толкова просто, колкото е възможно. Няма проблеми, които да възникнат в този празничен сезон и всички са на една и съща страница", твърди вътрешният човек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обичам MILF-ки

    11 4 Отговор
    Е, напълно нормално е, когато си с толкова готино МИЛФче да искаш всички да го знаят. То остава и с Джей Ло в леглото до теб да не си щастлив 😌.

    Коментиран от #3

  • 2 ХАХАХАХА

    7 12 Отговор
    Селянинът и прислужницата! Американската мечта-тъпанара и дебелия г..
  • 3 Я ПА ТОЯ

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Обичам MILF-ки":

    тая е толкова проста че и готов... ще развали.
  • 4 Смешни са ми

    1 13 Отговор
    вече - държат се като тийнейджъри. Дженифър е с хубаво лице, обаче надолу е дебел ужас.

    Коментиран от #8

  • 5 Смък

    3 2 Отговор
    Уникално противен тип е Бен Афлек. Отишъл да харчи милионите на Джей Ло
  • 6 Гери

    8 0 Отговор
    Дженифър е идеал за красота в Латинска Америка. Кубинци, бразилци и други си падат много по фигура като нейната. Дебелото дупе е привлекателно за латиносите. А на нашите мъже им дай жени като щиглеци с цици на крава. Да, но най-често се женят за дясната си ръка, защото съдбата изпълнява само реалистични желания.
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    Затова се появява ДЖЕНДЪРСТВОТО а децата ще станат ДЪРЖАВНИ ! Какво време имат тези да си гледат децата - НИКАКВО !!! ПАРИТЕ ИМ, ГЛЕДАТ ЗДЕЦАТА !!!
  • 8 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Смешни са ми":

    Много ли е кисело гроздето ?
  • 9 абе ха ха Хо

    1 0 Отговор
    Двамата разиграват театро,нали затова са актьори.Бен Афлек страда от алкохолна зависимост и хазартни игри,а товае до живот.Затишие пред буря.