Last news in Fakti

9 Декември, 2021 19:45 9 372 6

Миро с неочаквано признание за "Маскираният певец" и Крисия

  • миро-
  • крисия тодорова-
  • маскираният певец-
  • снимка

На финала на шоуто той се щракна за спомен неговия фаворит - Крисия

Поп звездата Миро бе сред участниците в третия сезон на "Маскираният певец", чиито финал бе в събота, а наградата грабна "Госпожицата" - певицата Виктория Георгиева. Миро се криеше зад маската на "Носорогът" и бе сред любимите участници и сочен за победител.

Миро не успя да се пребори за победата, защото бе разконспириран преди края на сезона, пише Шоу Блиц. На финала на "Маскираният певец" се щракна за спомен с друг участник, който бил негов фаворит. И призна, че през цялото време двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия.

View this post on Instagram

A post shared by MIRO (@miro.bg)

"След падането на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия. Почти 3 месеца съжителствахме каравана до каравана ", призна Миро.

Припомняме, че Крисия умело се криеше зад маската на "Гъбарко" и бе определен като най-веселият участник и любимец на малките деца. Първоначалните предположения бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, но в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и вероятно това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато представи страната ни с "Детска планета".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Татарин

    4 1 Отговор
    -толбухински:, .... Моя съселянин от няколко години стана мн безинтересен.. Иначе като млат ттарин беше Ок!
  • 2 Тъй то

    6 1 Отговор
    Миро на име а Мими на деиствия.
  • 3 Румен Радев президента

    5 11 Отговор
    Крисия ми го лапа,и после я треска в аллката

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Професор Герджиков

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Радев президента":

    Румен Радев е подофицер и жоли крисия
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Румен Радев

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Радев президента":

    Миро ме нажууулии по алката