Last news in Fakti

10 Декември, 2021 18:15 7 742 13

Ето кой участник от "Фермата" тайно е дарил 50 000 лева за манастира (СНИМКА)

  • фермата-
  • дарител-
  • благотворителност-
  • 50 000 лв.

Водещият на предаването Иван Христов разкри името на щедрия дарител

След месеци на догадки и конспирации най-накрая стана ясно кой от участниците във "Фермата" тайно е дарил огромна сума за манастира "Свети Архангел Михаил" в село Шума, който риалити героите имат мисията да възстановят през този сезон.

Оказа се, че бизнесменът Любо лично е извадил от джоба си 50 000 лева за реставрацията на стенописите в храма на светата обител.

Ето кой  участник от
Интернет снимка

Водещият на предаването Иван Христов разкри името на щедрия дарител, веднага след като предприемачът, който от години живее в Чикаго, отпадна от "Фермата" в извънреден дуел с актьора Кирил.

Новината за благородния му жест беше посрещната с огромни благодарности от екипа на предаването и с бурни аплодисменти от останалите участници, които продължават напред към финала на 18 декември и към наградата от 100 000 лева, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаем ги предприемачите

    11 17 Отговор
    Предприемача върти геврек на тир в Чикаго!

    Коментиран от #3, #8, #12

  • 2 сила

    14 15 Отговор
    да дари за приюти за хора,за животни, за кауза......така финансира содомитски сборища на Костадинка и сие.....това с църкви,джамии и незнам кво си е безмислено,и така и така са си достатъчно богати
  • 3 И тебе те знаем

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Знаем ги предприемачите":

    На приказки повечето сте много отворени

    Коментиран от #4

  • 4 Знаем ги предприемачите

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "И тебе те знаем":

    А ти да не си също предприемач като си купил от железарията мистрия и маламажка строителна фирма ли имаш?

    Коментиран от #9

  • 5 МС продукт

    1 9 Отговор
    Не е точно така.Все пак стигна почти докрая а това значи че 30 бона ще гушне
    от продукцията най малко.Тъй че пак манипулиране
  • 6 МС продукт

    17 3 Отговор
    Тази сезон е най слабия. Продукцията докараха техни хора с възможности ,но ниво на общуване 0.Чалга в манастира е без коментар а приматско поведение на Иво и Киро над Ваня е колко ниско може да падне един мъж.Падание е и тоя Любо мъж като скала а стои и гледа саира на Киро и Иво.
  • 7 Rich Kids

    2 3 Отговор
    Аз си помислих, че бащата на богаташкото синче от Лондон е дарил някой лев, ама не, той само на разглезеното детенце дава, браво
  • 8 да питам

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Знаем ги предприемачите":

    И кво лошо има ? Ти и 5 лева нема да извадиш ..

    Коментиран от #10

  • 9 Е , що

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Знаем ги предприемачите":

    Ти като пишеш у форума , да не си мислиш , че си писател -предприемач ..
  • 10 Комуниста

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "да питам":

    Що да вади 5лв бее поповете само ще тъпчат по банките кинти, а тоя шофьор си купува внимание с пари изкарани с труд!
  • 11 111

    0 1 Отговор
    Аз др разбрах, че ако спечели формата щял да даде 50 хиляди. Ако е българомохамеданин, може и тримата да имат общ бизнес, все пак те са единни и много им помага от сащ мадан чападжиев, а преди им е помагал нашият от кjj шивача Киро, избягал през Гърция след 1944,нищо че единият ни родител не го познава, 1 братовчед, бе викан в мвр, през 60,70 г... Много е помагал след 1989,но покоиник не след. Ако беше и нас, но уви. Киро е помагал на много чапаевци. Борисов е върл комуняга. Анти е чапаев, бай киро и много други българи побегнали през гърция, сърбия някои бяха убити на границата. Младите кво знаят. От 3 братя, 2 убити, единият ми бе учител по физ. Възпитание. Не можал да се оремири със заплата от 70 лева и диктатурите на комунистите на живков борисов и сегашните нови. Любо и всички извън Бг да са живи и здрави и Светли Празници за всички тях.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Армандо

    1 0 Отговор
    Ами ако не дари крив ако дари търси девиденти то в евангелието е казано ако лявата ръка дава дасната не трябва да вижда по хубаво да не бяха писали че угода няма ако е вярно хвала на момчето че толкова сме бездушни че и 1лев от смс ни се вижда много