Last news in Fakti

13 Декември, 2021 22:33 5 293 5

Вижте кой е първият финалист във „Фермата“

  • фермата-
  • финалист

Две от трите оцелели до този момент участнички ще стигнат до последната, най-важна битка в риалитито

Първият финалист в тазгодишния сезон на „Фермата“ вече е ясен - той е млад, мъж и ерген. Бизнесменът Пламен, който беше провъзгласен за плейбоя на риалитито, стигна с чест до последната права и на 18 декември ще се бори за приза от 100 000 лева с още трима участници.

Вижте кой е първият финалист във „Фермата“

Тази вечер пък започна последният мъжки дуел между актьора Кирил и IT милионера Стефан, а във вторник ще стане ясно кой от двамата ще отиде на грандиозния финал. В следващите дни предстоят ожесточени битки на Арената и между най-силните и амбициозни жени в стопанството.

Две от трите оцелели до този момент участнички - козметичката Мартина, тираджийката Живка и лайфкоучът Ваня, ще стигнат до последната, най-важна битка в риалитито, за да се борят с нокти и зъби за титлата и голямата награда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СпермоГенератор

    4 3 Отговор
    Имам си ферма, ферма за сперрма
  • 2 Тъпо предаване

    11 2 Отговор
    Много тъпи участници.
  • 3 Витор Дремсиза репортерчо

    7 2 Отговор
    Коце обичам те.И аз съм трети пол
  • 4 ......па

    3 1 Отговор
    Пламен пухльото Тодоркин се скатава,показа няколко пъти гол г.з докато се къпеше,порева в WC като отпадна ревлата от Чикаго ...и толкоз.Типична мъжкакифла.
  • 5 Мнение

    1 0 Отговор
    Това беше най-слаб сезон на Фермата.
    Не гледах финала,не гласувах за никой от Финалистите.
    сега разбирам,че зрителите са избрали Живка.
    Живка не е от достойните да спечели,но е по малкото зло.Достойни участници бяха елиминирани от глупаво,неравностойно поставени силови игри.Фермата не е спортно състезание.Посланието се загуби.
    Живка спечели,но тя не беше участника с най-достойните морални,етични качества.
    Но благодаря,че Кирил е изпратен от Вас на място където ще е забравен!!!