Last news in Fakti

17 Декември, 2021 13:12 24 718 34

72-годишната Алла Пугачова изуми феновете (СНИМКА)

  • алла пугачова-
  • фенове-
  • снимка

Примата демонстрира идеална външност

Примата на руската естрада Алла Пугачова не спира да удивлява феновете си. Сега тя се показа по секси къса кожена рокля, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки. Снимката на певицата бе пусната в социалните мрежи от съпруга ѝ комикът Максим Галкин.

Фотосът впечатли почитателите на бившата жена на Филип Киркоров, които я обсипаха с комплименти. 72-годишната певица е дръпнала поне 30 години, констатират интернет ползвателите.

„Алла тук изглежда по-млада от Галкин, който е на 45 години“, гласи друг коментар. Преди време примата на руската естрада разкри тайната на поредното си подмладяване - пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг (повдигане) на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите.

„Да, правиха ми леки манипулации, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластически хирурзи“, сподели пред журналисти певицата.

В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология. „Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време“, с усмивка намекна изпълнителката на шлагерите „Миллион алых роз“ и „Арлекино“, пише Епицентър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    33 25 Отговор
    Смешни бабички!

    Коментиран от #19

  • 2 Дънкън пак Млауд

    29 25 Отговор
    "Изглежда" е ключовата дума, а "излага се" е правилният извод.
  • 3 Биби

    28 27 Отговор
    Да, ама - не!
    Тънки криви крака, подпиращи огромен "диференциал" .
  • 4 реалист

    46 20 Отговор
    Прабаба и -Лили я удря в земята !!
  • 5 72- годишната Алла

    12 18 Отговор
    "пред журналисти тя се изпусна" и3(пъти)уми феновете.
  • 6 Голям Слон

    40 17 Отговор
    Както си беше обаче с криви крака (х-лукс), така си и остана :-) Иначе я слушам, разбира се. Много хубави песни има. Но е крайно време вече да си даде сметка колко е богата и че е време да се спре с операциите. Няма да я върнат назад в годините.
  • 7 АЛА ИЗПРЕВАРИ ЛИЛИ ИВАНОВА И МАКРОНКАТА

    17 29 Отговор
    БАБА АЛА ПУГАЧОВА Е ПО-ХУБАВА ОТ БАБА ЛИЛИ ИВАНОВА И ОТ БАБА МАКРОН. ФАКТ. МНОГО БАБИ ЗАВИЖДАТ ТУКА НА ТАЯ СНИМКА.

    Коментиран от #10

  • 8 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Хайде, едно поздравче

  • 9 въпросче

    20 5 Отговор
    И кое й е сексито на тая кожена рокля? Секси е жена,а не рокля! Роклята няма тяло.
  • 10 Алфа Вълкът

    30 11 Отговор

    До коментар #7 от "АЛА ИЗПРЕВАРИ ЛИЛИ ИВАНОВА И МАКРОНКАТА":

    Лили Иванова на нейните години въртеше Драго Чая и Карбовски. А тая баба я остави Киркоров и се хвана с по-млад гей! Интересно нали и двете баби са излизали с по-млади гей мъже! Като намеси и Макрон, всичко стана за учебник по психология! Каква е връзката между геронтофилията и хомосексуализма, защо бабите си падат по такива мъже! Това е много извратено!

    Коментиран от #13, #14, #31

  • 11 089954

    16 10 Отговор
    Няма лифтинг и подобни глупости .Още навремето Руснаците са разработили различни лекарства и препарати за подмладяване и удължаване на човешкия живот .

    Коментиран от #12

  • 12 Голям Слон

    19 8 Отговор

    До коментар #11 от "089954":

    Верно? Що тогава не са й дали от тия хапчета на времето, та да стане малко по за пред света? Иначе казваш няма липосукции, ринопластики и хирургии, но някак неестествено всички баби там (и не само) изглеждат в пъти по-красиви, отколкото са били на 35 да кажем - това за мен е възрастта, в която една жена, ако не е станала женствена и красива по естествен начин, то вече няма кога. Гледаш едни кикимори от сорта на Ала Пугачева, Бабкина, Любовь Успенская, Лили Иванова, Йорданка Христове и да не изброявам още... На хора не приличат като млади. Гледай ги сега как са заприличали. Не, не, те нищо не пият, никой със скалпел не ги е докосвал :-)

    Коментиран от #20, #28

  • 13 ВЪПРОС НА ВКУС КАЗАЛ ВЪЛКА И СИ ОБЛИЗАЛ

    9 16 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    ПРАВИЛНО, ВСИЧКО ОКОЛО ТИЯ БАБИ Е ИЗВРАТЕНО. ОКОЛО БАБА ЛИЛИ ИВАНОВА, ОКОЛО МАКРОНКАТА И ОКОЛО АЛА. НО ВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ МНОГО ЕЗДАЧИ НА БАБИ КАТО ТИЯ И НЯМА ДА СЕ СПРАТ. ТАКА ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ А ДАЛИ Е ИЗВРАТЕНО ПИТАЙ ЕЗДАЧИТЕ!!!! ОБЛИЗАЛ СИ АНУСА ВЪЛКЪТ ЩОТО БИЛ ЗАЦАПАН.

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тома

    5 3 Отговор
    Също като пеевски
  • 16 Роза

    22 2 Отговор
    Браво на Алла,че има такъв младежки вид на тия години!Тя наистина надмина и Лилито,и някои други! Е,разбира се това не става без много пари!И песните и много ги харесвам!Само че,с козметичните операции и пластики трябва много да се внимава,защото те са нож с две остриета!Колкото помагат,толкова и вредят!
  • 17 уфф

    15 2 Отговор
    В бг език няма дума "пластически" хирурзи. Пише се "пластични" хирурзи. Пластически е на руски език.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Черешката на тортата

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Че те видим на нейните години:
    Кой смешен.,
    Кой жалък.

    А ти какво достойно си направил?
  • 20 Голям слон

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    Кои са българските 35-годишни хубавици, чаровници, които ти харесват?

    Коментиран от #23

  • 21 Алфа Вълкът

    9 5 Отговор

    До коментар #13 от "ВЪПРОС НА ВКУС КАЗАЛ ВЪЛКА И СИ ОБЛИЗАЛ":

    Той вярно на баба Погачова любовника ѝ ездач на расови коне! Има нужда да поязди и малко анадолски катъри и да мине на български жребци!
  • 22 Бай Благой

    13 1 Отговор
    Кой е мъж на баба, но не е дядо?
    Алла и Максим Галкин.
  • 23 Голям Слон

    7 4 Отговор

    До коментар #20 от "Голям слон":

    Не следя българския “елит”. Даже пример не мога да дам от тази среда. Говоря от моя опит. Най-хубавата женска възраст е точно тази, която казах вече - 35 години. До към 40. Зависи колко се грижиш за визията и здравето. После всичко върви само надолу. При мъжети е друго.

    Коментиран от #25

  • 24 ......па

    14 2 Отговор
    Смешна е като всички над 50 години които се обличат като 20 годишни.Специално Пугачова живее само за да се прекроява и подлага на всякакви пластични манипулации/само за да и кажат лицемерите,че изглежда по-млада от Галкин/ вместо да се радва на живота.Ами не благодарятова не е живот.
  • 25 Голям слон

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Голям Слон":

    Благодаря за отговора.
  • 26 Арлекино

    16 5 Отговор
    Алла не може да стъпи на малкия пръст на нашата Лили Иванова. Краката на Алла са Х-образни, а Лили има крака на гимнастичка, нищо че е на 82!

    Коментиран от #33

  • 27 Кьосев от Бургас

    15 0 Отговор
    Предложете на Макрон да разреши спора....., коя баба е по хубава!)))
  • 28 Ива

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    А защо и Данчето Христова?Много прилична и обрана жена.Не е опитвала да си "намалява" годините.

    Коментиран от #29, #34

  • 29 Голям Слон

    12 1 Отговор

    До коментар #28 от "Ива":

    :-) Не познавам Данчето Христова лично. Онзи ден я гледах по Канал 1 и мога да кажа, че за 46 години не съм я гледал и слушал толкова, колкото онзи ден. Пее на живо - похвално. Боядисва си косата и определено нещо е пипала по себе си. Какво точно - не мога да кажа. Не съм компетентен. Сега, не мога да се съглася, че е нормално жена на 78 да изглежда по този начин. За гласа - комплименти!
  • 30 Добронамерено

    4 0 Отговор
    Мили хора, оставете ненужните критики, в днешно време голяма част от известните и богати хора губят връзка с реалността! Всички ние имаме майки, които остаряват нормално по законите на природата ! Уважавайте и обичайте тези, които са ви отгледали и обичат независимо как изглеждат!
  • 31 Тулуп

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    Същото може и да се каже и за мъжете. Масово мъже се женят за жени далеч по-млади от тях, но не казвате нищо нали? Само Ганъо още не е разбрал, че всеки сам избира с кого да излиза и да се жени. Като искате толкова млади сърнички се приготовьте да потрошите много пари и накрая така или иначе ще ви зацепят.
  • 32 звезди от фекалии

    4 1 Отговор
    Мумия с изсушена скарида си слага силиконова маска за гея Галкучкин.Отврат.
  • 33 Казанова

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Арлекино":

    Ала е п...и половина!Лили Иванова е спаружен чироз,манекен на Дахау или Аушвиц.Ала е страстна жена и все още е жена.Сигурно има по 1 оргазъм поне дневно.Възбужда ме,а не съм геронтофил.Просто е секс бомба.Вярно-от времето на Великата отечествена война,но експлодира и сега!
  • 34 Нима?

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Ива":

    Данчето Христова била "обрана? Нима са я обрали? Какво са й взели на тази дърта нимфоманка?