Last news in Fakti

17 Декември, 2021 13:45 6 272 4

Кралица Рания пусна коледна снимка на кралското семейство

  • кралица рания-
  • йордания-
  • семейство-
  • снимка-
  • пожелания

Тя отправи и сърдечни пожелания към целия свят

Кралица Рания пусна коледна снимка на кралското семейство  - 1
Снимка: БГНЕС

Кралицата на Йордания Рания сподели коледен кадър на кралското семейство. Снимката е качена в профила на Рания в социалните мрежи.

Тя отправи и пожелания към целия свят като написа: "Нека нишките на щастието, надеждата и доброто здраве тъкат заедно вашата Нова година!"


На снимката е цялото семейство на кралица Рания и крал Абдула II. Четирите им деца - принцовете Хюсеин и Хашим и принцесите Салма и Иман. Те са застанали с широки усмивки до родителите си. Всички са изключително елегантни и изглеждат много щастливи заедно. Дори облеклото им е в синхрон и цветовете, които са подбрали са в една гама.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дуай Липа

    4 0 Отговор
    не изглеждат ваксинирани
  • 2 456

    19 2 Отговор
    Най - красивата кралица.
  • 3 БАРС

    8 1 Отговор
    Чел съм че са много въспитани краля и жена му.Гледал съм ги как с кралицата на рокерски мотор ходеха на дискотека в Аман и то без охрана и народът ги обича.Ходят по магазините и по пазарите да си копуват продукти като обикновенни хора..От нашата управа няма нито едно семейство като тях.Да не говорим че нашите ходят с пазванти най-малко 15 броя.И още нещо и краля на Йордания е летец и е служил в англиската кралска армия.
  • 4 Ироничен

    0 0 Отговор
    Само преди 20 години, когато доработвах като журналист, трябваше да намериш информация, да направиш снимка, да напишеш нещо и да го публикуваш.
    Сега само казваш:
    -Глей кво намерих във ФБ, Инстагарам или другаде. Ябаааа.....