Last news in Fakti

14 Април, 2013 12:23 1 709 0

Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци влизат в „Гласът на България“

  • гласът на българия-
  • ал бано-
  • тото кутуньо

Легендарните италиански изпълнители Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци ще бъдат специални гости на втория голям концерт в „Гласът на България” в понеделник от 20:00 часа по bTV.

За първи път заедно на българска сцена те са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от „Ку-ку бенд”. Само ден преди концерта си в зала 1 на НДК на 16-ти април, звездите на италианската поп музика ще се запознаят и ще подкрепят участниците в музикалното състезание, които вече два месеца се борят за титлата „Гласът на България”.

В понеделник вечер таланта си в шоуто на живо ще трябва да докажат останалите 16 изпълнители, по 4ма от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Зрителите пред екраните и в залата ще видят истинска битка на силни индивидуалности и различни музикални стилове, припомнят от bTV. Кандидатите трябва да се представят така, че да спечелят не само публиката, но и треньорите си, защото във вторник, от 21:00 часа ще стане ясно кои от тях са подкрепени най-много от феновете и кой ще бъде спасен от треньора си.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал. 

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

„Гласът на България”  се излъчва на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и епизодите са достъпни по всяко време след излъчването им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА