Last news in Fakti

15 Април, 2013 11:26 3 100 2

Олигархът Абрамович стана баща за седми път

  • роман абрамович-
  • даря жукова-
  • дете

Руският олигарх Роман Абрамович се сдоби с дъщеря от приятелката си Даря Жукова, съобщи РИА „новости“, позовавайки се на близки на бизнесмена.

Момиченцето щяло да носи името Лея Абрамович. То и майката се чувствали добре.

Раждането е било в Ню Йорк, за което се предполагаше, след като огромната яхта на милиардера – Eclipse, в средата на февруари акостира в Манхатън.

Новороденото момиченце е второто общо дете на Абрамович и Даря. Те имат и син Аарон Александър, дошъл на бял свят през 2009 г. Лея е седмото дете на 46-годишния богаташ.

Бившият губернатор на Чукотка и настоящ собственик на футболен клуб „Челси“ има петима наследници от бившата си съпруга Ирина.

31-годишната Даря Жукова се изживява като дизайнер; тя е основателка на Центъра за съвременна култура „Гараж“ и издател на едноименното списание. Двамата с Абрамович се запознават през 2005 г. след мач на „Челси“ в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОКТОР МЕНГЕЛЕ

    1 0 Отговор
    ТРАГЕДИЯ!!!
    ПРЪКНА СЕ ОЩЕ ЕДИН ЕВРЕИН!!!
    ЛОШО ЗА СВЕТА!!!
  • 2 жидофоб

    1 0 Отговор
    още един жид се пръкна