Last news in Fakti

28 Декември, 2021 11:11 9 736 0

Емилия се показа след 5 месеца

  • емилия-
  • поп фолк певица-
  • появи се-
  • бременна

Певицата преустанови участията си в края на юли

Емилия се показа след почти 5 месеца отсъствие от публичното пространство.

Тя записа видео поздрав към радио „Веселина”, с което даде възможност на феновете да я видят бременна. Е, не се видя наедряло коремче, каквото показа наскоро в графика и така потвърди радостната вест. И все пак почитателите бяха доволни да видят пак лъчезарната ѝ усмивка. Емилия е внесла промяна във визията си. Вече е с доста дълги коси, отново е брюнетка, като кестенявото е с червеникави оттенъци, писа таблоидът "Уикенд".

Певицата преустанови участията си в края на юли, като още тогава се заговори, че е бременна от съпруга си Жорж Башур. Все пак Емилия не само слезе от сцената, а спря да се появява в социалните мрежи, където иначе бе доста активна. Въпреки че наскоро потвърди радостната вест, тя не показа своя снимка, а графика на женско тяло с наедрял корем с коментар, че 85% от бременността вече е минала.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА