Last news in Fakti

29 Декември, 2021 12:01 4 616 11

Никол Кидман забрани на дъщерите си социалните мрежи

  • никол кидман-
  • актриса-
  • дъщери-
  • забрана-
  • социални мрежи

Самата тя също се опитва да не обръща внимание на слуховете в мрежата

Никол Кидман забрани на дъщерите си социалните мрежи - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да използват социални мрежи. 53-годишната актриса отглежда заедно със съпруга си Кийт Ърбан две деца - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт. Момичетата вече се молят на звездната си майка да им позволи да си направят профили в Instagram, но актрисата е абсолютно против.

„Не съм много запозната с технологиите. Много ми е трудно да следя всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна дъщеря е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо влечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Instagram. Искам да спася моите момичета от неприятни коментари и да запазя самочувствието им. Мисля, че много родители биха се съгласили с мен“, казва Кидман.

Самата тя също се опитва да не обръща внимание на слуховете по нейн адрес. Актрисата не чете пресата, така че се чувства в хармония със себе си и света, пише DarikNews.

Никол Кидман призна още, че се опитва да развие доверие в дъщерите си и им помага да формират адекватно възприятие за себе си. Тя също така не се стреми да покровителства прекалено своите деца, защото за нея е важно те да растат свободни и да се учат от грешките си.

„Невероятна радост е да възпитавам такива прекрасни малки жени. Всеки ден откривам нещо ново в тях. Обичам ги!", споделя звездата.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз - 27-годишната Бела и 25-годишният Конър. Сега актрисата не общува с бившия си съпруг и с по-големите си деца заради тяхната страст към сциентологията.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лилия

    28 0 Отговор
    Добре е направила.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Komapak

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лилия":

    По принцип е шрава, но аргументите и са слабички.
  • 5 АБВ

    24 0 Отговор
    Браво много правилно по голяма тъпня от тези мрежи няма
  • 6 мани мани

    3 2 Отговор
    бих разрешил на детето си да влиза само в тубaта ... да зяпа клипчета и понякога да коментира ... гледайки, що годе ще си обогатява плoския мозък, ама и бая тъпoтии там ще гледа - нищо де, за забавление :) другите соц. мрежи са отврат и бих надълго и нашироко обяснил на лапето си защо, и то само щеше се разкара от там ... щях го науча си изкоди собствена простотия, но то едва ли ше му е до кодене ... навярно момченцето ми щеше си играе с кукли, гримове, а ако беше момиченце, то с войничета, и камиончета ... та щеше се наложи да го пердаша всеки ден тва келeме, докат му избия тия мераци :) инак кат порастне ше ми дойде с номера, че иска да си сменя пола, и ще ме е яд, че навремето не съм го пeрал яката с шамарите :) по-добре да гледа пopно, отколкото да влиза в нaсрaните соц. медии, в които няма нищо социално!
  • 7 Канадецо с гелосания перчем

    4 1 Отговор
    Много правилно, само лгбткюигрек+ пропаганда и подобни извратении се допускат в големите социални ("социал-демократически") мрежи.
  • 8 Реалист

    2 1 Отговор
    Права е, че Бачи Кико дебне в Хамстера 🐹
  • 9 Русенец

    4 0 Отговор
    И добре прави. Интернет може много да навреди на младите, недооформени психики.
  • 10 гремлин

    1 0 Отговор
    Тая/тоя става все по-плашеща
  • 11 Кпсс

    0 0 Отговор
    Еваларкатааааа......