Last news in Fakti

11 Януари, 2022 08:46 9 960 19

71-годишна жена разкри интимна тайна, пазена през целия ѝ живот

  • 71-годишна-
  • интимна тайна-
  • сексуална ориентация-
  • сащ

Тя признава, че от малка е изпитвала привличане към жените, но се е омъжила, защото родителите ѝ са настоявали

71-годишна жена разкри интимна тайна, пазена през целия ѝ живот - 1
Снимкa: Shutterstock

71-годишна жена сподели в Reddit тайна, която е пазила през целия си живот, и шокира мрежата.

Възрастната дама разказва, че преди много години е изоставила съпруга си и четирите си деца, три от които били родени с увреждания, и избягала в САЩ. Историята ѝ до такава степен изненада интернет потребителите, че някои дори я сметнаха за измислица, пише jenata.blitz.bg.

Авторката на публикацията казва, че се е омъжила за приятеля си, когато е била само на 16 години. Тя признава, че от малка е изпитвала привличане към жените, но се е омъжила, защото родителите ѝ са настоявали.

"Винаги са ме убеждавали, че нетрадиционната ориентация е нещо лошо", споделя тя.

На 20 години вече била майка на четири деца. Две от рожбите ѝ били с аутизъм, а третото - с диабет.

"Всеки ден мечтаех да избягам. Признах това на моя приятелка и тя ме посъветва да го направя. Тогава започнах да планирам бягството си", споделя 71-годишната дама.

Тя успява да избяга от дома си, когато е на 25 години.

В деня на бягството си оставила децата на майка си и отишла в американското посолство.

"Така станах бежанка. Те ми помогнаха да отида в САЩ. По това време нямаше телефони и просто изчезнах от живота на семейството си", признава тя.

В Америка бегълката получила нов паспорт. Там се омъжила повторно и родила още едно дете. След това обаче решила да се разведе. През 2010 г. срещнала жена, за която по-късно се оженила.

След много години героинята на историята се свързала с приятелката си, която останала в родината ѝ.

"Цялото ми семейство мислело, че съм отвлечена и мъртва. Съпругът ми се опитал да отгледа децата ни, но в крайна сметка се наложило да ги остави в дом. Той се заклел да ми бъде верен и умрял сам, мислейки, че съм мъртва", споделя още 71-годишната жена.

Авторката на поста подчертава, че никой от познатите ѝ в САЩ не е знаел, че тя е изоставила съпруга и децата си. "Нито една жива душа не знае за това. Нито вторият ми съпруг, нито жена ми, нито дъщеря ми. Никой!", пояснява тя.

В заключение жената казва, че не съжалява за решението, взето преди много години.

В коментарите под публикацията ѝ много потребители не крият изненадата си от факта колко лесно е било някога да напуснеш страната си и да станеш друг човек.

За мнозина историята изглежда неправдоподобна. Други обаче заявяват, че подобни събития наистина е можело да се случат и подкрепят думите си, споделяйки подобни епизоди от живота на свои близки.

Според някои, въпреки че жената казва, че не съжалява за стореното, всъщност я преследва чувство за вина.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MAN

    47 1 Отговор
    БАБЧЕ С АТРОФИРАЛИЯ СИ И ДЕМЕНТИРАЛ МОЗЪК ТОВА ЛИ УСПЯ ДА СЪЧИНИШ,НО ПО ТРАГИЧНОТО Е ЧЕ ИМА ГЛУПАЦИ КОИТО СЕ ВРЪЗВАТ НА ТАКИВА СЪЧИНЕНИЯ.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    53 7 Отговор
    Светът е пълен с ненормалници,
    но лошото е, че ни карат да ги приемаме за нормални...

    Коментиран от #11, #18

  • 3 Мореплавател

    31 1 Отговор
    И това трябва да ме шокира!? Обратни баби бегълки има навсякъде, но има и такива дето им вярват и съчувстват за съжаление...
  • 4 ХУРКАТА НА БАБА

    35 2 Отговор
    ХАЙДЕ ОТНОВО ЕЖЕДНЕВНО ЕВРОГЕЙСКО ОБЛЪЧВАНЕ!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Тайни и загадки

    20 1 Отговор
    С този бърз интернет и разните му там фейсбуци, инстаграми и редити, не остана една тайна неразкрита и несподелена, на всичко отгоре хората и в тоалетна ходят с телефони и хакерите записват, изнудват и споделят.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Емил

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "ХУРКАТА НА БАБА":

    Тая е рускиня, бе!
  • 8 Гост

    13 1 Отговор
    БоКЛУК!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пуста Мотика

    29 0 Отговор
    Тази изсмукана история е пълна с противоречия.Момичето обичало жени,но се омъжило,защото родителите настоявали,но когато ,,доброто"посолство и помогнало да изостави четирите си деца,три от които болни,избягало зад океана и какво направило?Отново се оженило за мъж.Родила още едно дете,след което разбрала,че я мързи да си го отглежда и се сетила,че е обратна.Задомила се с друга жена,но мечтаела за старата си приятелка.
    Тази безотговорна жена ,която е проявила особена жестокост към родителите си,като ги е оставила да я смятат за мъртва и която авторката на съчинението я нарича със странното название,,дама" е най -обикновена мързелива и неосъзната никаквица.
  • 11 GHOST 1

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    НОВИТЕ ЦЕННОСТИ!
  • 12 Перо

    10 0 Отговор
    Джендърски уйдурми!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Те това са

    14 0 Отговор
    западналите ценности! Колко мУдерно и циливилизовано! Началото на края. Не една цивилизация се е сгромолясвала по този начин. От такива трябва по - далече, да не покваряват хората.
  • 15 Роза

    4 0 Отговор
    Дори и ако е вярно всичко това,тази дама вероятно е психопат.Интимните тайни не се обявяват пред всички ,а се споделят само с най-близки хора.Не е нужно да се хвалиш с резила си!
  • 16 Кога, къде?

    2 1 Отговор
    Да една жена каза на друга, а тя на девер ми на зет му.
  • 17 Аз Дьо су

    2 0 Отговор
    Поредните неподредени простотии. Да се чуди човек какво искат да кажат.
  • 18 БРЦК

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Има и още по крадливи Кирчо и Асанчо -кокорджанчф. Тях как ще метем. ?
  • 19 Златка

    4 0 Отговор
    Ако е вярна тази история, то тази жена, изоставила децата си е нещастница. Независимо каква е сексуалната й ориентация - майката си е майка. Но авно има и безполезни глупачки.