Last news in Fakti

14 Януари, 2022 22:30 17 510 10

Най-верните съпруги сред зодиите

  • зодиак-
  • зодиакални знаци-
  • зодия-
  • съпруга-
  • брак-
  • лоялност-
  • вярност

Тези три зодии са най-верните съпруги от целия зодиак

Най-верните съпруги сред зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите смятат, че има зависимост между звездите и верността на хората във връзка. Според тях има зодии, които просто са предразположени да са неверни и такива, които могат да са лоялни до гроб само на един човек и да делят брачното си ложе единствено с него.

В следващите редове ще ви запознаем с класацията на най-верните съпруги според зодиакалния им знак, пише jenata.blitz.bg.

Плените ли сърцето на дама от тези знаци и решите ли да прекарате живота си с нея, то може да сте почти сигурни, че изборът ви е правилен и тя няма да има очи за друг.

Дева

Девите са много надеждни и верни. Тези жени имат принципи и здраво изградена ценностна система. Жените Дева живеят в хармония, пълен мир, любов и щастие. Те не биха погледнали друг мъж, защото това значи да поставят под съмнение първия си избор, а той е умен, според тях.

Телец

Второто място се заема от представителите на този знак, които имат желязна воля и конкретни принципи. Те не изневеряват на съпрузите си, но предадете ли ги, нищо чудно дори да не ви дадат възможност да им обясните за какво иде реч, а просто да ви напуснат. Нищо чудно да хвърли всичките ви вещи, че дори и вас през прозореца.

Водолей

Жената Водолей обича флирта, но със сигурност няма да изневери. След като се е скарала със съпруга си, тя лесно може да отиде и да се шляе с приятели из града, но ще се ограничи само до това.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    14 4 Отговор
    Съпруга според зодията, че и вярна ?! Това е все едно да акцентираш върху чашата, а не върху съдържанието. Е как ще разбереш вкусна ли е напитката ?
  • 2 Гарабед

    36 2 Отговор
    Попитали радио Ереван кои жени са по-вярни - блондинките, брюнетките или червенокосите?
    "Сивокосите", отговорило радиото.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 адвокат

    24 6 Отговор
    ОТ ДЕВИТЕ ЖЕНИ ПОЗНАВАМ ДОСТА ПРОПАДНАЛИ ЖЕНИ

    Коментиран от #5

  • 5 Виталия

    27 2 Отговор

    До коментар #4 от "адвокат":

    Аз съм Овен☺ Вярната съпруга не се определя според зодията, критерият е друг!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Най вярната

    4 2 Отговор
    Съпруга е мойта.....Не ми е изневерявала от сряда.....овен е....в случая.....овца
  • 9 АнтиВодолей

    4 1 Отговор
    Водолей е сред най- свободолюбивите, твърдоглави и лековерни хора. Техния живот не подлежи на контрол и само се реят в мъглата на живота. Единствено причината да изневеряват по- рядко е , че не обичат секса. Но по- Голямата изневяра се случва в поведението им!
  • 10 isabella

    0 0 Отговор
    Моје име је Исабелла Етхан, делим ово са светском базом о мојој истинитој животној причи, желим да свет зна за др. Алаба, велики човек моћан и поштен, имала сам проблема са мужем и он се развео од мене, само зато што нисам имала дете за њега после 9 година брака и свуда тражим помоћ, знам да неко може да ми помогне и погледајте сам оглас на интернету који је поделила једна дама, која говори о др Алаби. За пример како је добио помоћ од њега у року од 24 сата, брзо сам контактирао др Алабу. Узор ми је такође рекао да ће ми помоћи у вези са мојим проблемом у року од 24 сата. Нисам била сигурна у његове речи, до сада ми је вратио мужа за мање од 24 сата и од повратка мужа ја сам најсрећнија жена на свету, сада сам трудна са малим сином, данас сведочим јер Рекао сам др алаба. Модел о коме ћу обавестити свет о њему, па чак и за оне којима је потребно решење у животним проблемима, јавите му се данас и имате своје решење путем: дралаба3000@гмаил.цом или га контактирајте на ВхатсАпп и Вибер на овај број: +1(425) 477-2744