Last news in Fakti

24 Април, 2013 10:59 3 748 1

Арестуваха брата на Мадона в обществена тоалетна

  • мадона-
  • брат-
  • антъни чиконе-
  • арестуваха-
  • клошар

Бездомният брат на Мадона беше арестуван след сбиване с полицаи, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз“. 56-годишният Антъни Чиконе, който живее като клошар, влязъл в конфликт с органите на реда, защото отказал да напусне обществена тоалетна в Тревърс Сити.

Скандалът с полицията завършил за брата на звездата с девет шева на челото и задържане под стража. Инцидентът се развихрил, след като жена полицай се опитала да арестува силно пияния бродяга, който влязъл в общественото заведение и отказал да излезе повече оттам. Антъни Чиконе бил при това много агресивен и полицаите трябвало да приложат сила, за да го усмирят на земята. При падането той си ударил лицето в пода.

Братът на Мадона живее в спален чувал под мостовете, откакто загубил работата си в семейната фирма и останал без средства за съществуване. Положението му станало особено бедствено, след като фалирало лозарското стопанство на главата на фамилията, Тони Чиконе. Според слуховете, Мадона вложила 900 000 долара, за да покрие дълговете на баща си.

От 3 години синът Антъни преживява от случайни ангажименти, понякога дори събира бутилки на улицата, за да получи някой долар. В интервюта той е казвал, че семейството му се е отрекло от него и го е оставило на улицата, но щял да откаже помощ от богатата си сестра, дори ако тя му предложи.

Освен Антъни, певицата има още двама братя – Кристъфър и Мартин, както и две сестри – Пола и Мелани. През 2008 г. Кристъфър пусна биографична книга „Животът с моята сестра Мадона“, която не беше одобрена от нея и предизвика гнева й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kiko Kikov

    2 0 Отговор
    Срамота Мадона няможа ли да му даде някой долар