Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 09:05 5 266 26

Качеството, което ще ви помогне да спечелите всеки мъж

  • качество-
  • спечели-
  • мъж-
  • отношения

Има някои много важни моменти във взаимоотношенията, които не бива да игнорираме

Качеството, което ще ви помогне да спечелите всеки мъж - 1
Снимкa: Shutterstock

Как да накараш мъжа, когото обичаш, непрестанно да мисли за теб? Няма жена, която да не мечтае за това.

Но истината е, че е невъзможно да принудим някого да направи нещо насила. Затова трябва да приложим някои изпитани женски трикове. Нека видим препоръките на психолозите.

Има някои много важни моменти във взаимоотношенията, които не бива да игнорираме. Те ще накарат вашия мъж никога да не забравя, че има любима жена и постоянно да мисли как да се грижи за нея и да я закриля.

За да разкрием качеството, което ще ви помогне да спечелите всеки мъж, нека да разгледаме най-популярните форми, които се използват от жените в общуването с мъжете и които, за съжаление, водят до задънена улица, а не до развитие на топли и дългосрочни отношения.

Тъга, копнеж, критика и истерии

Когато жената постоянно се оплаква, това е досадно и неприятно на мъжа. Фрази от рода на „Изобщо не те виждам“, „Никъде не ходим заедно“, „Стига с твоята вечна работа“, „Виж другите семейства“ няма да постигнат правилния резултат. Най-много да се стигне до поредната семейна разправия.

И резултатът от всичко това е, че мъжът започва да възприема жената като източник на раздразнение и всячески се опитва да се дистанцира от нея. Започва да избягва компанията ѝ, камо ли да мисли за нея с топли чувства.

И ако нещо не се промени, кризата ще се задълбочава. Тоест, мъжът няма да се промени ни най-малко, а точно обратно – критиката ще го провокира да прави още повече „напук“, а жената няма да спре да се оплаква. Така започва отчуждението, което, уви, често прераства в раздяла…

Съвсем по друг начин биха стояли нещата, ако мъжът има връзка с позитивно настроена, радостна жена. С такава сродна душа, той би бил щастлив да живее.

Когато мъжът ѝ се обади, а тя е в добро настроение, весела и жизнерадостна, шегува се и се смее, той няма как да не мисли за нея! Дори ще се стреми да измисли начин тя да я заинтригува още повече, да спечели вниманието ѝ и да я държи близо до себе си.

И така ще започне да ѝ звъни по няколко пъти на ден, дори и ако има много ангажименти. Защото у него ще се пробуди естественото желание да я „открадне“ и има само за себе си. Такава е мъжката природа.

Макар че понякога доста се спекулира с „ловния инстинкт“ на мъжете. Счита се, че те го проявяват с всяка жена. Не, това не е така. Тези, които го правят просто избиват своите комплекси. За истинския мъж е важно да бъде победител в една битка – битката, в която ще спечели жената на своя живот. И тя му стига.

Вечно разстроената и депресирана жена

Случвало ли ви се е да срещнете някоя ваша приятелка, която е разстроена и депресирана заради нещо. При първата среща тя ще ви разкаже за проблемите си и вие ще я съжалите. На втората среща обаче, чувайки едно и също за втори път, определено ще се появи нотка на досада. А сега си представете, че тази жена е постоянно около вас. Не я срещате случайно, а живеете с нея. Как ще се чувствате в такава негативна компания? Ясно е, че няма да цъфтите от щастие. Вероятно ще искате да избягате от такава личност и то колкото се може по-надалеч. Същото е и в любовната връзка.

Разбира се, няма как да сме част от този свят, да живеем в него и да не се разстройваме.

Винаги ще има причина да го правим. И, разбира се, ще споделим с най-близкия си човек проблема си. Но тук не говорим за това, а за един неприятен стил на поведение, който, за съжаление, доста жени са усвоили много добре и прилагат постоянно в ежедневието си. И така отблъскват мъжа от себе си.

Мъжете харесват щастливите и позитивни жени

Това е тайната на женската привлекателност. Не външният вид, не талантите, нито нещо друго. Разбира се, оценката е комплексна, но най-важното качество, което всяка от нас трябва да придобие е да се научи да бъде щастлива. С него ще спечелите всеки мъж.

Защото мъжът не се нуждае от тъжна, вечно умислена и угрижена жена - той си има достатъчно свои грижи.

Искате ли да бъдете интересни за своя любим мъж, така че той никога да не забрави за вас? Тогава, просто бъдете щастливи! Радвайте се на живота, но не го правете изкуствено. Защото играта винаги се усеща. Бъдете себе си, радвайте се на партньора си и се стремете да му бъдете опора. Както и той на вас.

Това е малката тайна на голямото щастие!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    11 11 Отговор
    Дрън, дрън. Единственото качество да спечелите всеки мъж и половината жени е да приличате на дамата от снимката. Останалото са мокри сънища на мустакати феминиски.

    Коментиран от #11, #16

  • 2 Любов да беше....

    9 6 Отговор
    В написаното горе, се разбира едно, че мъжът е пълен малаумник. Браво за статията.

    Коментиран от #9, #10

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 9 Отговор
    Ами най важното качество... една жена просто трябва да е добра, чесна и романтична като моята съпруга. А относно външния вид няма особено значение ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е само жената да има голям бюст. Колкото по голям толкова по красива е жената. Иначе ас не бих погледнал дори такава с малък.

    Коментиран от #22, #25, #26

  • 4 глоги

    7 1 Отговор
    Бъдете себе си, радвайте се на партньора си и се стремете да му бъдете опора. Както и той на вас. Това е малката тайна на голямото щастие! ТОЧНО ТАКА Е,БРАВОСЪ,ЛОРА!!!
  • 5 ревизор

    2 1 Отговор
    Ах,защо не съм този дантелен циципас?!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Храбрият шибач

    2 4 Отговор
    Качеството е важно, но е добре да има и количество.
  • 8 не се и опитвайте

    6 0 Отговор
    Да накараш глупак да мисли е мисия невъзможна!
  • 9 ха ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Любов да беше....":

    Схванал си идеята, браво! Повечето са точно такива.
  • 10 село

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Любов да беше....":

    Миличка, ако имаш нужда от мъж, вслушай се в мнението на мъжа. Ако имаш нужда от жена , можеш да научиш горната статия наизуст. Съжалявам, става дума за химията в мъжкия мозък.
    Моят съвет е да обуеш маратонките и да бягаш в парка.

    Коментиран от #12

  • 11 qwerty

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    На село е пълно с такива!
  • 12 химичката

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "село":

    Бягането в парка няма да присади интелект в еднопистовия ти мозък! Елементарни едноклетъчни!

    Коментиран от #13

  • 13 село

    1 8 Отговор

    До коментар #12 от "химичката":

    Миличка, сред нас мъжете няма да намериш такъв, с двупистов мозък. Тъй че ако искаш да се класираш обувай маратонките и се качвай на пистата. Тя е само една.

    Коментиран от #20

  • 14 Да, живота

    6 1 Отговор
    ме мачка всеки ден, от борба оставам без дъх, но трябва да се усмихвам и да се правя на палячо, за да остане до мен ГОСПОДИН СПЕЦИАЛНИЯ! Айде, бе. Няма да угаждам на лигльовци. Като ми се смее, ще се смея. Когато искам ще плача, ще викам, ще пея или танцувам. Няма да губя себе си заради някой. Ако иска да е до мен, ако ли не - мога и сама. Човек трябва да се уважава, обича и адаптира към ситуацията. И още нещо: не ми харесва като е мърльо, псува, лъже, изневерява (флиртува) и е страхливец. Свестни мъже почти вече няма.
  • 15 Аре нема нужда

    2 0 Отговор
    На това му се казва - лицемерие.
  • 16 Вие

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    Любовник на овцата ли сте , или на кравата ?! Че сте селянин , не се съмняваме !
  • 17 " селянин "

    2 0 Отговор
    По примера на другаря Методи Механджийски и от практиката му става ясно , че всеки мъж иска да пиете от неговата семенна течност : " Колкото повече , толкова повече ! " .
  • 18 Коя

    2 1 Отговор
    Значи жената автоматично трябва да е радостна и щастлива, радостна и положителна. Това обикновено става с много доставени ,качествени организми на жената. Само че повечето мъже са неспособни и некадърни за това. Излиза ,че жената трябва да си намери добър любовник и да е усмихната и спокойна за официалния си мъж.
    Дразнеща е липсващата роля на мъжа. Винаги жената е отговорна за всичко. Мъжа ако е мързелив в леглото ,да чака помощник

    Коментиран от #19

  • 19 Това

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Коя":

    Че има някаква логика в думите ви се дължи на вашата ( женска) алчност ! Пращате мъжа си да работи на няколко работи , за да му харчите парите , а вечер , когато е като пребит , търсите любовник ! После пищите , че издържате любовника , защото те обикновено не работят , за да може да работят по такива като вас ! Когато ви хванат , и бият шута , не било мъжка постъпка ! Ами , джентълмените , са джентълмени към дамите ! Към леките жени , се отнасят , като към леки жени !
  • 20 ЛОША

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "село":

    О, има, но са твърде малко! И ти не си от тях! Отивам да си обуя маратонките, за да сритам още няколко З@ДНИКА! Не знам защо Господ ми отреди точно тази роля, но започва да ми харесва! 😄😄😄😄😄

    Коментиран от #23

  • 21 Жени,

    2 0 Отговор
    Не търсете идеалния муж ,а глупак ,който да мисли ,че сте идеалната Жена
  • 22 Ved

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Трябва и в главата да има нещо бюста е едно на ръка . Голям бюст малко мозък.
  • 23 село

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "ЛОША":

    О миличка, ще ти разкрия една тайна. Най ми е забавно да провокирам някого и около него да захвърчат искри и слюнки. В това отношение ти ме зарадва напълно. Колкото пъти се обади, всичките ти изречения завършваха с удивителни , въпросителни или и двете заедно. Сега ще ти дам един искрен съвет: Не позволявай толкова лесно да те провокират и се забавляват с твоята реакция.
    А сега ти ми разкрий една тайна. №19 и № 20 един и същи човек ли са?

    Коментиран от #24

  • 24 ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "село":

    Аз съм лоша, не съм миличка! И съжалявам, че ще ти разбия "желязната" логика, но коментар 19 не е мой!
  • 25 🎸🎸🎸🎸🎸

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Най важното е да е фен на чалгата и турските сериали и да прави секс 1 път в месеца . Ха ха ха . Нали такава харесвате.
  • 26 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пише се Честна не Чесна това е марка Малки самолети.