Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 08:11 6 846 8

Накарай го да полудее от любов: 10 изпитани трика

  • влюби-
  • любов-
  • трикове

Има някои женски трикове, с които ще превземете напълно дори и най-недостъпния мъж

Накарай го да полудее от любов: 10 изпитани трика - 1
Снимкa: Shutterstock

Как да очароваш толкова силно един мъж, че той да загуби ума си от любов? И, разбира се, как да го задържиш до себе си дълго време?

Има някои женски трикове, с които ще превземете напълно дори и най-недостъпния мъж.

Независимата жена е тази, която е в състояние да подлуди всеки мъж

Няма нищо по-съблазнително и привлекателно от дама, което е наясно точно коя е, от какво има нужда и която не се нуждае от ничие потвърждение или одобрение, за да бъде щастлива.

Тя си знае цената, знае и как да постигне онова, към което се стреми. Обикновено не се оплаква от нищо.

Ето такава жена просто подлудява мъжете, твърдят психолозите. Силна, независимата, която не разчита на никого. И мъжът е горд, защото, въпреки че не се нуждае от нищо, тя пак го е избрала. Точно него!

Битката на вечния „ловец“

Мъжете са си ловци по природа. Недостъпността на една дама и ловът ѝ е вид забавление и своеобразно състезание за тях. Затова и се чувстват така горди, когато успеят да привлекат жената на своите мечти. И точно трудността на улова ги кара да я ценят повече.

Ако веднага му се поднесете на поднос и му дадете да разбере, че сте готови на всичко за него, това означава, че сте лесна плячка.

Ето защо, „опитомете“ мъжа постепенно, съветват експертите. Покажете му своята привързаност, но … бавно. Нека да усеща, че не ви е спечелил от раз, че е важно да се бори за връзката ви, ако иска да ви има.

И без значение дали става дума за приятел или съпруг, не забравяйте, че винаги трябва да стимулирате мъжа и да не позволявате на ловеца, който живее в него, да умре.

Да си предвидим е скучно

Предсказуемостта се свързва с рутина. А рутината унищожава страстта. Непредсказуемите и активни дами винаги привличат вниманието на противоположния пол.

Разчупете обстановката, като от време на време направите нещо необичайно. Мъжете губят ума си по жени, които не робуват на норми и винаги са в състояние да ги изненадат. Както се казва, правилата са създадени, за да бъдат нарушавани.

Не се фокусирайте върху външния си вид

Повечето мъже смятат, че жените, които обръщат твърде много внимание единствено на външния си вид, са скучни и безинтересни. Ключовата дума е „единствено“. Точно това отличава интересната жена от „кифлата“. Последната се грижи само за външния си вид, докато интересната жена очарова с интелект, начетеност, разностранни интереси. Тя също се грижи за визията си, но не се фокусира само върху нея.

Желаната жена е жизнерадостната, пълнокръвната, щастливата жена

Бъдете весели и отворени - това ще го накара да ви желае още повече.

Всички обичат непринудените и дружелюбни хора. И е съвсем логично мъжете да са привлечени от дами, които умеят да се смеят, да се забавляват и да правят „луди“ неща.

Покажете, че сте уверена

Не забравяйте, че другите виждат само това, което им показваме. И ако се представите по определен начин, така и ще бъдете възприети. Това се отнася за всичко, включително и за самочувствието.

Един интересен факт е, че повечето хора, които излъчват увереност, всъщност просто се преструват.

Психолозите твърдят, че е най-добре за нас да държим по този начин. Така с времето свикваме с „ролята“ ролята на уверен човек и постепенно ставаме такива. А няма нищо по-привлекателно и красиво от уверена жена, което знае собствената си стойност.

Осъществете зрителен контакт с него и го подлудете

Понякога, за да подлудите един мъж, е достатъчен и един поглед. Погледнете внимателно в очите му, установете зрителен контакт. Този поглед е всичко, което трябва, за да запали искрата и влуди напълно мъжа.

Да сътвори истинска магия, събуждайки у него емоции, за които дори не е подозирал, че може да изпитва!

Подхранвайте редовно интереса му

Необходимо е да изненадвате мъжа, за да подхранвате интереса му към вас. Изненадите са важна и неразделна част от нашия живот. Покажете му, че не ви познава достатъчно добре и че има още какво да му покажете. Той трябва непрекъснато да ви преоткрива.

Например, ако той е свикнал да ви вижда в официални тоалети, облечете секси шорти и тениска, за да види, че не се страхувате да сте различни.

Направете нещо, което той не очаква от вас!

Ако ви познава като много отговорни и точни, отделете един ден, за да си починете от работата и го прекарайте заедно. Забавлявайте се по начин, който ще ви накара да запомните този ден до края на живота си! Това важи особено за двойки, които са заедно от доста време. По този начин ще съхраните връзката си такава, каквато е била в началото на запознанството ви.

Бъдете мистериозни

Една мистериозна жена винаги привлича интереса на мъжете. Тя определено е от типа жени, които могат да го подлудят. Затова не се представяйте като лесна гатанка и никога не му изсипвайте наведнъж цялата информация за себе си.

И ако получите мил комплимент за прическата си или роклята, не тръгвайте да обяснявате кой фризьор и коя модна къща имат заслуга за това.

Прочетената книга не представлява интерес за никого.

Не му се натрапвайте

Жена, която показва на човек лека незаинтересованост, винаги привлича мъжете като магнит.

Не се обаждайте през час и не изпращайте съобщения. И най-вече не предявявайте море от претенции към него защо не е отговорил, не се е обадил, не е дошъл и т.н.

Такова поведение ще изплаши и най-упорития мъж.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    5 4 Отговор
    Трик 11-Изпратете го да воюва за свабадата на Окраина!💋💋💋😁😁😁🥳🤡👍
  • 2 Пич

    14 2 Отговор
    Не е истина , че независимата жена може да подлуди всеки мъж ! Напротив - обикновено зависимите жени са изучили цял набор от номера , с които покоряват мнозина от мъжете , със слаб интелект ! Истината е , че независимата жена може да покори , и да бъде покорена , от малкото истински мъже ! Шушумигите се страхуват от нея до такава степен , че не смеят да я заговорят дори ! Шушумигите може да бъдат познати по това , че изповядват веруюто - " който е пробирач , не е ...
    " ! Мъжете , които си заслужават , си имат стандарти ! Не тичат след всяка , която е готова да полегне ! Опита ги е научил , че трудно се намира жена на тяхното ниво , и ако я срещнат , я ценят , и не са готови да я захвърлят заради едното ..... !!!

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Display

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Коментиран от #7

  • 4 Джамбазки

    1 1 Отговор
    Най обичам ,гол да тичам...
  • 5 ДОУТОЧНЯВАНЕ

    5 2 Отговор
    Мъжът разбира едва в съда какви трикове са му прилагани до полуда цял живот , но къъъъсноооо ! Докато през цялото време жената е плащала за консултации с адвокат за да спечели на края ! ! ! Плачат само майките на момчетата . . . .
  • 6 devil

    2 2 Отговор
    Бибитки,БИБИТКИ ,бибитки и готово и мъжа се заблуждава ще я взема за жена
  • 7 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Display":

    Благодаря Ви !
  • 8 Наистина си пич

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Считам, че е под достойнството ми да се правя на ма@ймуна, освен това ще ми е много трудно да се представям за това, което не съм. Открити карти и кой както иска и според критериите си да ме оценя. Защото един ден скритата истина лъсва.Така направих преди 37 години и ако сега се върна във времето, пак така ще направя.Честно казано, няма да мога да живея с глу@пак и да се кефя, че ми играе по гайдата.