Last news in Fakti

7 Май, 2013 14:00 4 052 0

Стреляха по Дженифър Лопес на плажа

  • дженидър лопес-
  • престрелка-
  • певица

Латино дивата Дженифър Лопес стана жертва на престрелка, по време на снимките към видеоклипа на песента "Live It Up”, която е в дует с рапъра Pitbull.

Певицата беше принудена да спре работата по заснемането на видеото, заради изстрели, произведени от неизвестен до момента извършител.

Неприятната случка е станала на плаж във Флорида на 5 май, докато репортер на "Entertainment Tonight" е чакал да направи интервю с Джей Ло.  Журналистът светкавично документирал случилото се в своята  Twitter страница.

Към момента няма информация за пострадали, а самата Дженифър Лопес е била изведена на безопасно място.

Полицията работи по случая, като вече са разпитани няколко заподозрени, но все още няма яснота около самоличността на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА