Last news in Fakti

9 Март, 2022 15:54 2 953 4

Сантра показа бебето за пръв път (СНИМКИ)

  • сантра-
  • бебе-
  • момиче-
  • майка-
  • певица

Изпълнителката разкри, че с половинката ѝ Кристиян са кръстили момиченцето Елиза

Певицата Сантра стана майка на момиченце в първия ден от месец март. По случай празника на жените 8-ми март тя за първи път публикува снимка на бебето си и разкри нейното име, но реши да скрие личицето ѝ с емотиконка на сърце.

Пред BTV в предаването "Търси се" тя сподели, че бремеността ѝ е протекла тежко, но пък за сметка на това се чувства спокойна и щастлива. Пред телевизионните зрители певицата разкри, че се е почувствала готова да стане майка, когато се е появил партньорът ѝ Кристиян. RnB изпълнителката обичайно не разкрива твърде много подробности за личния си живот.

Към празничния пост Сантра написа:

"Честит 8-ми март! Тази година искам да кажа само едно "благодаря". За пътя, трудностите, емоциите и радостта. За теб любов и за Елиза."

Под умилителния кадър веднага заваляха коментари от родните звезди. Колежката ѝ Михаела Филева не пропусна да ѝ честити като написа: "Сантричка, честито! Бъдете здрави."

Друг коментар от Поли Генова гласеше: "Хей Мамче! Честит празник на теб и бебе Елиза."

Сантра обяви прекрасната новина, че е родила с кратко клипче в профила си в Инстаграм, на което се вижда как изпълнителката е с наедрял корем и е в компанията на Кристиян Дончев, който е нейната половинка в живота.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя е

    11 2 Отговор
    мъж, а той - дете: извратено. Току-що роди и айде веднага снимки в Интернет. Отново: извратено!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ганиела

    3 3 Отговор
    аз не мога да родя защото изпърдявам семето
  • 4 Клюнчо

    6 4 Отговор
    Чудя се дали детето има същия клюн като майка си ?