Last news in Fakti

10 Май, 2013 17:19 1 236 0

Скакалци нападнаха Пол Маккартни по време на концерт

  • пол маккартни-
  • концерт-
  • бразилия-
  • скакалци-
  • турне

Сър Пол Маккартни беше атакуван по въздуха от пълчища скакалци по време на концерт в Бразилия, съобщи сайтът на прочутия музикант. Насекомите летели над сцената и кацали по бившия член на „Бийтълс“, докато пеел и свирел на пиано. Известният вегетарианец и любител на животните обаче мъжествено и с чувство за хумор понесъл посегателствата по време на тричасовото си шоу на стадиона в милионния град Гояния.

Един от огромните екземпляри прекарал голяма част от концерта на рамото на легендарния певец, който дори го представил на 47-хилядното множество като „своя приятел Харолд“. Докато изпълнявал Hey Jude, по време на фразата The movement you need is on your shoulder („движението, което ти е нужно, е на рамото ти“), сър Пол дори шеговито посочил скакалеца на собственото си рамо, но той продължил да си седи там най-невъзмутимо.

Тази седмица Пол Макартни започна от Бразилия световното си турне Out There!, в което за близките месеци до средата на август са включени още 6 държави – САЩ, Канада, Великобритания, Италия, Полша и Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА