Last news in Fakti

15 Април, 2022 17:57 4 096 11

Женските грешки на първата среща, които отблъскват мъжете

  • грешки-
  • жени-
  • първа среща-
  • среща-
  • мъже

Някои грешни сигнали, изпратени на първата среща,могат да откажат мъжа да ви покани на втора

Женските грешки на първата среща, които отблъскват мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Първата среща винаги е изнервящо предизвикателство. Не само за господата, които трябва да се държат като съвършени джентълмени, за да спечелят дамата, която харесват, но така и за нея. В днешно време е трудно да бъдем достатъчно привлекателни - и във вида, и в действията си, за да накараме мъжа да забрави за всяка друга, пише Woman.bg.

И все пак - не се престаравайте, защото господинът срещу вас ще го усети. Ще ви приеме за твърде лесна плячка, а това не е секси. Покажете самочувствие, шегувайте се, защото мъжете обожават дамите с чувство за хумор и просто бъдете очарователни - такива, каквито сте. А ето и грешките, които не бива да допускате на първа среща. В противен случай е много възможно той да не ви се обади повече.

Не бъдете твърде инициативни

Мъжете обичат силните жени, но не и когато те демонстрират това си качество прекалено очевидно. Не показвайте още на първата ви среща колко сте инициативни и как винаги знаете какво да направите. Оставете той да бъде силният, оставете го да бъде вашия завоевател. Това е неговото природно начало, а ако вие го възпирате - не очаквайте да го видите отново.

Не показвайте прекален интерес към него

Всеки човек обича събеседникът му да проявява интерес и загриженост към него. Но и в това трябва да има граница, особено когато говорим за първа среща. Чували сте, че много дами прибягват към хитрия похват да задават много въпроси на мъжа и да го обсипват с комплименти, нали? Да, донякъде този подход работи, но не прекалявайте. Защото ако мъжът се почувства приклещен от вашето любопитство, което е сякаш безкрайно, той няма да ви се обади повече. Кой обича да го задушават, макар и само с внимание?

Не бъдете като прочетена книга за него

Мъжете си падат по загадките и няма да го впечатлите, ако му разкажете живота си на първа среща. Не споделяйте всичко, което изгаряте от нетърпение да кажете, защото ще съжалявате. А и никога не е добра идея някой да знае прекалено много за вас.

Не му задавайте твърде много въпроси за миналото

И по-специално за любовното му минало. Скъпи дами, мъжете не обичат да говорят на тази тема, освен ако самите те не проявят инициативата да го направят. Ако го направят, то това е знак, че са скъсали с миналото, излекували са се от неговите травми и са готови да преминат напред. Но ако вие го обсипвате с въпроси за последната му връзка, определено нито ще научите важна информация, нито ще се издигнете в очите му. Същото важи и за вас - никога не разказвайте на първа среща за предишните си неуспешни връзки и колко са ви дразнели навиците на бившия ви приятел. По този начин просто ще накарате този мъж да не пожелае да излезе отново с вас.

Ако имате прекалено високи претенции

Мъжете обичат да се грижат за жената до себе си. Но в никакъв случай и да изпълняват безумни капризи, които издават фалшиво високо самочувствие, както и желание за контрол. Просто това не е никак, ама никак, секси.

Ако правите компромиси със себе си

Мъжете винаги усещат, когато жената е готова на всякакви компромиси, само и само да бъде забелязана и обичана от тях. Това издава отчаяние, а то много лесно се надушва. Не променяйте плановете си заради него, той ще ви уважава много повече, ако намерите място в графика си за среща с него, но в никакъв случай и да скочите готови на вратата, само 5 минути, след като ви е попитал дали искате да излезете с него.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    27 1 Отговор
    Ако снимката от фейсбука не съвпада с жената от срещата. :D
  • 2 Гост

    26 3 Отговор
    Статията доказва, че жените не разбират мъжете. Дразнещо е когато тя не млъква. Когато се мисли за неустоима и злоупотребява с това, дори да е такава. Когато си въобразява, че трябва да й благодаря през час и половина, че е излязла с мен. Когато си повярват, че са принцеси и очакват да сме кавалери във всичко, докато претендират за равенство между половете. Общо взето това са общочовешки неща, не конкретно за жена или за мъж.
  • 3 Студопор

    20 8 Отговор
    Видя ли я, че пали цигара - до там сме.

    Коментиран от #10

  • 4 ха ха

    28 3 Отговор
    Татуировка... и няма първа среща :D

    Коментиран от #5

  • 5 Лорд Минчу

    24 2 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    Изпревари ме;) Татус и край, това издава всичко, прочетена книга и без да си отваря устата!
  • 6 трябва да сме отбор

    5 1 Отговор
    Както жените очакват принц на бял кон, така и мъжете очакват принцеса която да превързва раните му. Ще дам пример. Попаднах в ситуация когато някой си реши да си пробва юмруците с мен. И момичето което защитавах, започна да ме дърпа отзад и да ме хваща за ръцете. Първо жената не трябва да създава ситуации в които мъжете достигат до бой. Но ако това е непреодолимо, поне не трябва да му пречи да се защитава.

    Коментиран от #11

  • 7 Винокурова

    6 0 Отговор
    Само 1 грешка - неестествено фалшиво поведение от жената. Мъжът прави среща с Жена, а не с подобие на жена-бякаква роля на артиска!
  • 8 НОВИ ТЪПОТЕВИЦИ

    0 0 Отговор
    Стартира нова рубрика в секция Любопитно. Всяка сряда ще бъде публикуван специализиран куиз с въпроси на различна тематика. След края на всеки тест може да видите резултат с верните отговори, които сте натрупали. Другите куизове може да намерите тук. Успех !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 zxc

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Студопор":

    Я, какъв моралист! Нали знаеш цигарата какъв символ е?
  • 11 разбира се

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "трябва да сме отбор":

    А може ли да участва?😈